Mer tacksamhet…

Jag vet att jag tjatat en del om tacksamhet i min blogg den senaste tiden, men jag är just nu väldigt berörd av vissa händelser i mitt liv, så det blir ännu mer tacksamhet i detta inlägg.

Just idag känner jag tacksamhet för att ha fått träffa vissa personer. spindelnat.jpg (Klickbara bilder i detta inlägg) Jag känner tacksamhet över att min tankeverksamhet har hittat andra dimentioner, nya tankbanor. Jag känner tacksamhet över något jag har som jag vet är så lätt att mista. Jag känner tacksamhet över att människan är så mångsidig och har så många möjligheter att förnya sitt sätt att vara/tänka. Jag har träffat människor idag som berikat mitt liv. Jag har träffat människor idag som gjorde mig ont och på samma gång gott. Tack!plum.jpg syrener.jpgimg_450470d11ece4.gif

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Mer tacksamhet…

 1. Hej!
  Såg just att du kommenterat mitt svar på din kommentar!
  Så märkligt… Jag skrev just precis om tacksamhet!!
  Nu får vi verkligen hoppas att det där semestervädret, som vi önskar,
  kommer till oss!!!
  Ha en fin helg!!!

 2. Tizzel: Just nu, särskilt idag är jag i en fas när jag inte längre vet vad som är tillfälligheter och vad som är ”tecken”… jag bara hänger med och känner mig tacksam och tar emot allt jag ”får”… virrig kommentar, förlåt, men jag hänger med! 🙂

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Tack för den, Ludmilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] ungefär ett år sedan så träffades jag och Ludmilla första gången. Vi fick kontakt efter att jag och barnen blivit mycket berörda av hennes dotters […]