Att han orkar…

dscn3667.JPGdscn3699.JPGdscn3698.JPG

Mabou med sin väldigt trötta mamma (klickbara bilder)

En heldag med Mabou. Först städade vi lite. Sedan kom vi på att dammsugaren var trasig, så vi åkte och köpte en ny. Under varje vaken sekund har Mabou ´s mun gått precis i ett… Sedan hem igen. Mabou invigde nya dammsugaren, Jai och jag möblerade om lite i vardagsrummet.

Sedan skulle jag och Mabou göra oss i ordning för en födelsedagsfest vi var bjudna på, men PRECIS då började det ösregna. Det öste ner med en enorm kraft, så vi slappade en stund. Så snart det blev uppehåll, hoppade Mabou i badet och sedan jag i duschen, vi gjorde oss klara för fest. Trevligt hade vi. mycket mat, god mat, trevliga människor, mycket folk. Tack och lov hade värdinnan satt upp tält, så vi slapp i alla fall att sitta i regnet och äta!

Väl hemma igen: heeelt slut. Nej, inte i kroppen eller i knoppen, men i mina öron. Öronen behöver plåster. Vi har inte passerat ett träd han inte har kommenterat idag. Jag har inte sagt en stavelse som Mabou inte har kommenterat eller ifrågasatt!

Varje gång jag har spenderat 24 timmar i streck eller mer med honom, undrar jag varför han inte får träningsverk i sina käkar eller varför hans käkar helt enkelt inte ramlar ur hans mun. Men säga vad man vill om honom, det måste vara en enorm bedrift att ha munnen i konstant rörelse…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Att han orkar…

  1. Ett riktigt charmtroll är han. Tänker att fortsätter hans käkar att gå så där så lär han
    nog snacka omkull många tjejer och de han inte vill snacka omkull kan ha ju alltid
    trötta ut *ler*.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.