Krönikefinalen

Nej, jag var inte en av de som gick vidare i Expressens kröniketävling. Jag är inte en av de sex som har gått vidare, ändå måste jag säga att jag är väldigt nöjd över att bli en av 30 i första delfinalen, när det var nästan 750 personer som hade skickat in krönikor! Jag är särskilt nöjd med det eftersom det var första gången jag ens skickat in en text till något.

Av de krönikor jag hittills skrivit och det att jag är radiokrönikör på Radio Uppland, (vi har semester-uppehåll just nu!) är alla för att jag blivit kontaktad av dem och det tycker jag är oerhört roligt att det faktiskt finns de som håller på med media som uppmärksammar just bloggar!

Så jag är alltså väldigt nöjd ändå! En av 30 av 750 bidrag är för mig en ganska stor vinst i alla fall och tusen tack till alla er som röstade på min krönika, som du kan läsa HÄR! Av alla tusentals duktiga krönikörer och röster i Sverige så är jag fortfarande en glad krönikör på Upplands Radio och får ständigt nya förfrågningar om att skriva krönikor, som jag ibland tackar jag till och ibland är tvungen att tacka nej till. Men jag är ändå oerhört smickrad över att folk faktiskt vill läsa, på bloggen och på andra ställen (t.ex. Vi singelföräldrar och på 1318) det jag skriver!

Så jag tackar ödmjukast för er uppskattning av mina texter, i mail, genom kommentarer, röstningar etc. Jag hoppas ni fortsätter läsa det jag skriver och att ni uppskattar i alla fall en del av det. Jag får ofta höra att det är just blandningen av det jag skriver som gör det intressant att läsa och just det tycker jag är roligt att höra, eftersom det också är just det som får mig att skriva, för att jag försöker skriva om allt som kan röra en människa, med olika infallsvinklar, men framför allt om totalt skilda ämnen! Tack för ert stöd och ösnakr alla en fin fortsättning på helgen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Krönikefinalen

  1. Vi e många som följer dig och läser dig vare sig du gick vidare eller inte!!! helt sjukt bra att komma så långt som du gjorde iaf!!! 🙂 hoppas du haft en fin lördagskväll du e fantastisk!
    *KRAM*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.