Bara naglarna är långa, äkta och nymålade…

bild002.jpg100_1037.JPG

Gamla, men klickbara bilder!

Helgen är slut och vi har sprungit på det ena kalaset efter det andra. Vi har shoppat en del. Gosat en del. Pratat en del. Men vi har denna helg inte städat eller gjort andra saker man brukar försöka hinna få undan på helger när man har barn. Eller för att göra en lång historia kort: det ser för jävligt ut hemma hos oss just nu! Diverse klädhögar, obäddade sängar och rörigt i största allmänhet.

Jag hade planerat höra av mig till flera vänner denna helg, som jag inte hunnit göra, jag hade planerat att rensa ut min bokhylla, som jag inte heller hunnit göra. En massa saker och personer skriker efter min uppmärksamhet just nu, känns det som.

Men, allvarligt talat, jag skiter i det just nu! Jag har mina egna naglar, de är väldigt långa och jag har två nya nagellack, så vem behöver egentligen bry sig om resten?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Bara naglarna är långa, äkta och nymålade…

 1. Hej på dig, ja det där med städning är något man sällan hinner med barn i hemmet =). När man väl har städat så blir det lika stökigt på 5 minuter igen.. Ha det underbart!!

 2. Hejsan, inte för att vara negativ, för Gud vet att jag hade velat ha långa naglar (får dock ej pga jobb..) men du borde måla med ”det vita” längre ner på nageln, på hela ”tippen” liksom. Annars vill jag bara tacka för en underbar blogg som jag följt ett bra tag nu (första kommentaren dock. Så börjar jag med kritik, det var ju inte riktigt meningen :P).

 3. Daniel: Japp! Precis så är det! 🙂

  Lina: Jag antar att du menar som på den första bilden? Ja, jag gör lite olika varje gång. Ibland målar jag nästan halva nageln, ibland hela tippen, ibland bara en liten rand längst fram. Det beror mest på hur jag vill ha det varje gång. Jag är ganska ombytlig som person! 🙂 Tack för tipsen dock! 😉

  Helena: Tack! Hoppas du har haft en fin helg i alla fall! Kram!

  Wivvi: Nej, det blir ju inte det! Hoppas du får en bra dag själv! Kram!

 4. Har man långa egna naglar och två nya nagellack finns det ingenting annat som man behöver brys sig om ……..alls faktiskt.
  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.