Kornelia fyller år

dscn3027.JPG

Kribban och Kornelia, bror och syster (Klickbar bild)

Idag är det en alldeles särskild dag, för min lilla brorsdotter fyller tre år. Jag kan knappt fatta att tiden gått så fort. Jag tyckte det var bara härom dagen hon kom till världen, men det har alltså redan gått tre långa år sedan dess. Härom dagen ringde jag till henne:

Vad vill du ha i födelsedagspresent då?

Svaret kom snabbt: En nalle! En fartt*! (Fartt=svart)

Jag lovar att jag har kollat på varenda leksaksaffär efter en svart nalle, utan att lyckas hitta en…

Nåja, nu ska vi i alla fall åka och fira prinsessan!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Kornelia fyller år

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Dagens i-landsproblem

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] annan sak, som är superviktig: Idag fyller Kribban, min bonus brorsson år! Kribban, ni vet “Kamelens” storebror! Skriv gärna “hurra” i mina kommentarer till honom, så han […]