Prinsessan i Rosa

dscn3762.JPGdscn3764.JPG

Prinsessan fyller 3 år (klickbara bilder i detta inlägg)

Idag har vi varit på kalas helt i rosa tecken! Min lilla ögonsten ”Kamelen” (Kornelia, min brorsdotter) fyllde tre år och vi var naturligtvis där för att fira den stora dagen.

Det roliga i det hela är att hennes helrosa prinsessklänning, ballonger, tallrikar, muggar, i princip ALLT gick i rosa. Nåja, det roliga med det är att min bror (Kornelia ´s pappa) gärna tråkade mig när min egna tre små prinsessor var små. jai-binta-o-isa.jpg(På bilden: Jainaba 4, Binta 6, och Isa 2.) Min bror Ante tyckte att allt var för rosa, lila, volangigt och rysh-pyshigt… Han tyckte jag skulle så att säga tona ner det rosa-glittriga. Nu har han alltså en egen dotter, en liten rosa prinsessa på tre år. Härom dagen när vi pratade i telefonen sa han: ”Alltså, det är så roligt! När vi kommer in på en klädaffär springer hon fram och pekar och säger: Den DÄR ska jag ha! Hon är så bestämd och vet precis vad hon vill ha! Naturligtvis så är det rosa eller lila och med en massa glitter och rysh-pysch!

Vad jag svarade? I told you so! Att skaffa barn är trots allt den bästa läromästaren för folk som vet PRECIS hur man ska uppfostra små barn! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Prinsessan i Rosa

 1. hahaha ja det är ju oftast så att de som inte har några barn vet SÃ… bra hur det är att uppfostra barn.

  Jättesöta prinssesor i rosa!

 2. Fantastisk bild på dina flickor! Vilken utmaning det måste ha varit att ha tre rosa damer i hemmet! ”Less is more” är inget som tilltalar små prinsessor, det har jag också börjat förstå vid det här laget…

 3. Att skaffa barn är trots allt den bästa läromästaren för folk som vet PRECIS hur man ska uppfostra små barn! 😉 -Kunde inte sagt d bättre själv! Kram ! / Mariebrima

 4. Birsen: Ja, precis så brukar det vara! Men bästa medicinen till det är när de själva får barn! 😉

  Ewa: ”Less is more” är inget mina prinsessor kände till som barn, nej! 🙂 Snarare: ”More is to less…”! 😉

  Mari: Ja, precis så är det! Kram!

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Att inte fastna i skiten…

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Barnen i mitt liv och vad de lärt mig om Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] jag få besök av mina favoritgäster idag. Nämligen brorsbarnen “Kribban” och “Kamelen“! Då ska jag bara njuuuta av att se de små […]

 2. […] På något sätt fick biologin ett värde igen, fast på ett annat sätt. Det var som att se min älskade bror i annan tappning och kärleken bara fanns där, från början. Med förundran, glädje och viss förvåning såg jag […]