Bästa medicinen…

Jag är hemma och vabbar idag. Mabou är dålig. Han var krasslig hela natten, så i morse var det inte att tänka på jobb och dagis. Trist. Det är vår sista vecka nu innan semester och jag börjar längta till sovmorgnar och lite andra saker som jag och barnen planerat, men det hade känts skönare om jag kunnat jobba alla dagar denna vecka, så jag kunde känna att jag hinner avsluta allt innan jag går på semester…! Well, livet blir inte alltid som vi vill…!

Nåja, vi har haft det rätt bra idag ändå. Tyvärr blir vi nog hemma ännu en dag, men han är i alla fall mycket piggare än han var i natt och på förmiddagen.

Framåt eftermiddagen bestämde jag mig för att det fick vara slut på sjukdomar och elände med min lilla kille, så jag gjorde stuvade makaroner och köttbullar som jag och Mabou rullat själva. Det skulle nog pigga upp vilken sjukling som helst…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Bästa medicinen…

  1. Tack Fatou! Jag är jätteglad! Äntligen ska jag få möjligheten att slutföra det jag började för 10 år sedan :-). Hoppade av andra året på OP-programmet då

  2. Hej, tråkigt att höra att ni inte mår bra, hoppas ni kryar på er. Känner igen att man vill jobba undan, min sista vecka med innan semstern, man vill gärna avsluta allt så man kan ta det lugnt hela semestern och koppla av. Ha det så bra och krya på er.

  3. Guppy: Tack, vad skönt att den lyser igenom, eftersom jag ”skäller på dem” en hel del i bloggen! 🙂 Kram!

    Birsen: Massor av GRATTIS till dig, vännen! 🙂

    Daniel: Ja, det är skönt att hinna klart det man pplanerat, så man slipper gå på semester med jobbtänk i huvudet! Kram!

    Fransyskan: Japp, när man längtat efter det ett tag, så är det toppen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.