Alla som vill bli registrerade räcker upp en hand…

Socialstyrelsen vill börja att registrera alla överviktiga i vårt land, med början ända från småbarnstiden, enligt Kvällspressen. Toppen! Jag tycker att vi ska börja registrera alla politiker som gör en tavla under sin politiska karriär och då snackar jag inte oljefärger eller akvarell…! Jag vill också att vi ska börja registrera alla ”ankor” till uttalanden som alla med beslutanderätt uttalar i våra medier och då snackar jag INTE Kalle Anka eller Knatte, Fnatte eller Tjatte. När vi ändå är inne på detta med registreringar och datainspektionen och så kan vi väl låta alla som gärna vill bli avlyssnade och kontrollerade, varje steg de tar, att registrera sig för det och jag tycker att de som röstade för FRA per automatik ska hamna högst upp på den listan!

För övrigt, nu när jag ändå är igång med avlysningar och registreringar landet över, så tycker jag att vi också ska registrera alla som väger under 50 kilo, för de är säkert i riskzonen för någon typ av ätstörning. Jag tycker också det är viktigt att vi registrerar alla som köper mer än en trisslott i månaden, för jag är säker på att de riskerar ett farligt spelberoende. Samma sak med alla som går till systembolaget mer än en gång på en vecka. För att inte tala om alla som hämtar sitt barn för tidigt på dagis, eller för sent. Alla som äter godis fast det inte är Lördag, eller de som inte äter godis, trots att det är Lördag… Är det någon som börjar känna att vi håller på att få ett kontrollsamhälle? I så fall tycker jag att vi registrerar den personen med, för i så fall håller den nog på att bli lite paranoid och det kan vi ju ta mig sjutton inte tillåta!

Bloggat om FRA: Falkvinge, Björn Wadström – on all sides, Stockholm enligt Ankersjö, Nyköpingsbloggen, Trottens Betraktelser, Rasmus Lenefors, Peter J Olsson, Peter J Olsson igen, Rick Falkvinge (pp), Svensson, Hultins tankegång, Syrrans Granne, Magnus Berg, Burgsvik, Sagor från livbåten, Artikel 19, Gester…med ord, Sleepless, Alter Ego Resonerar, Drottningsylt, Anna Toss & C:o, Svensson igen, djävulskattungen, Mina Moderata Karameller, Rick Falkvinge (pp) igen, Roya och Matildas blogg, The Power Glove, Björn Wadström – on all sides igen, Stockholm enligt Ankersjö igen, Nyköpingsbloggen igen, Trottens Betraktelser igen, Rasmus Lenefors igen, Peter J Olsson #3, Peter J Olsson #4, Rick Falkvinge (pp) #3, Svensson #3, Hultins tankegång igen, Syrrans Granne igen, Magnus Berg, Burgsvik igen, Sagor från livbåten igen, Artikel 19 igen, Gester…med ord igen, Sleepless igen, Alter Ego Resonerar igen, Drottningsylt igen, Anna Toss & C:o igen, Svensson #4, djävulskattungen igen, Mina Moderata Karameller igen, Rick Falkvinge (pp) #4, Roya och Matildas blogg igen, The Power Glove igen, Kaffepaus, Hultins tankegång #3, the real mymlan, babilou.se, Sagor från livbåten #3, Blogge Bloggelito, gardebring.com | anders.nu, Tommy K Johansson, Kommunisternas blogg, Dick Erixon, Min plats bland orden, Cattis blogg, Svensson #5, andra sidan, Signerat Kjellberg, Conjoiner, Rick Falkvinge (pp) #5, Mat och politik, Pasteys Plats, Framtidstanken, Tomas Melin, Drottningsylt #3, Kulturbloggen, Ting och Tankar, Conjoiner igen, Alliansfritt Sverige, Med fingrarna i ekorrhjulet, Herr Klokboks Kollektion, GreenSweden, Le blogg officiel, Beta Alfa, Steve Lando, Revolutionsbloggen, Christian Engström (pp), Alesia Goncharik, Caught in the act, Framtidstanken igen, WitchBitch, Tomas sida, Tomas sida igen, Dexion, Basic personligt, Dexion igen, djävulskattungen #3, Radikalen, Din ledamot i riksdagen – Göran Pe…, Brygubben, Detta är inte en blogg, egentligen., Monica Green(s) blogg, Henrik Sjöholm, Politik, japanska och annat, Erik Laakso, Svensson #6, strötankar och sentenser, Opassande, Jinges web och fotoblogg, Bloggen Bent, Mina Moderata Karameller #3, SKICK, Det Progressiva USA, Hultins tankegång #4, Peter J Olsson #5, Jacob Stålhammar, Det Progressiva USA igen, Peter J Olsson #6, Fredrik Lundh, Sorterade och osorterade tankar oc…, Eva-Lenas blogg, Peter J Olsson #7, Peter J Olsson #8, djävulskattungen #4, Same same but different, natkoll.se, Björn Wadström – ettan, Sebastian Bay, Rick Falkvinge (pp) #6, Johanna Sjödin, JMB, Basic personligt igen, Conjoiner #3, Bloggen Bent igen, Brygubben igen, Conjoiner #4, Alter Ego Resonerar #3, Mina Moderata Karameller #4, Svensson #7, Beta Alfa igen, Aspiebloggen, Enligt Min Humla, Carls konsumentblogg, Bloggen Bent #3, Mindpark, Kulturkritik, Poet OnTheRun, Tonårsmorsa, The Power Glove #3, Björn Wadström – ettan igen, Klura – funderingar om stort och s…, Blogge Bloggelito igen, Stationsvakt, Enligt Min Humla igen, Mothugg, Alter Ego Resonerar #4, Erik Laakso igen, Roger Jönsson, Christermagister, Hultins tankegång #5, heja världen, Bloggen Bent #4, Nils Gustafsson, JörgenL, Attila, Magazine HumbleBee, WitchBitch igen, Rick Falkvinge (pp) #7, Hultins tankegång #6, xzpq, Björn Wadström – ettan #3, Drottningsylt #4, Röd Libertarian, Tomas sida #3, Carl Melin, Ups & Downs, Dexion #3, Mina Moderata Karameller #5, Media Culpa, Oväsentligheter … ?? ???, Syrrans Granne #3, Lenas bloggik i ordning och kaos, Blogge Bloggelito #3, Politruck, Henrik Sjöholm igen, Jinges web och fotoblogg igen, Opassande igen, Creativedirector.se, DEMOFON, Blogge Bloggelito #4, Peter J Olsson #9, Moderna Myter, Det Progressiva USA #3, Sagor från livbåten #4, Bloggtidningen, lambda ship-state, Roya och Matildas blogg #3, Den osynliga bloggen, Dexion #4

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Alla som vill bli registrerade räcker upp en hand…

 1. ja, allt bör registreras o mätas på olika vis, vi i Sverige bör i o med detta direkt återuppliva vårt Rasbiologiska institut, även kallat SIFR – det passar bra med PUK, o FRA, o annat. Där kan vi samla all information om oss stackars medborgare.

 2. Det e bra att du har registrerat de som har tagit upp registreringen!! Då kan de som vill registrera det göra det! Hihi
  Hoppas att du haft en bra dag!
  Kramar W

 3. Jag hoppas att alla registerar vad jag säger i telefon, vad jag skriver i min epost, vad jag skriver på min blogg. Jag ÄLSKAR yttrandefriheten. Jag ÄLSKAR när någon lyssnar. Kanske kan vi börja med kamera i hemmet så de kan se på när vi ÄLSKAR.
  De verkar ha så förbannat tåkigt de där FRAauen kontrolltanterna och avlyssnarna. Mer musik och kärlek.
  Skit i rädslan Reinfeldt försöker sprida….. Livet ÄR härligt och Planeten är GRÖN..

 4. Jamen herregud! Registrera oss redan från födseln och tvinga alla att varje dag redovisa exakt vad man ätit och gjort så alla blir nöjda och glada!!

 5. Hej, tycker detta inlägg var så bra skrivet så jag tog mig friheten att länka direkt till det från min blogg/hemsida. Hoppas det är okej!
  /Helena

 6. Steve Lando: Japp, samla på, men glöm inte de som röstade för FRA! 🙂

  Wivvi: Japp! Registrerat och klart! 🙂

  Björn Wadström: Haha… Peace & Love! 😉

  Björn Fridén: Toppen! Mer registreringar, tack! 🙂

  Johanna Sjödin: Instämmer! 🙁

  Annica: Ja, eller bygg in kameror på oss vid födseln, så missas ingenting! 😛

  Helena: I bloggvärlden är länkar toppen! Tack för din länk! Kram!

 7. Mycket bra inlägg! Vi bör ju även registrera alla hundägare som inte plockar upp sina hundars bajs, alla kattägare vars djur kissar i barns sandlådor, alla flickor som vägrar ha klänning på sig samt alla karlar som inte kan hantera hammare och spik. Ordning och reda!

 8. Tillåter inte sån skit.

  Skickar aldrig tillbaka papper, skkriver medvetet fel på allt som inte gynnar mig själv… Stort till smått – från utebliven skylt fram på bilen [inga böter från kamera och utebliven tullavgift!] till större frågor.

  Kontroll och peknpinnar ska principiellt bemötas med anarki och civil olydnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.