ANC inte längre terrorister

mandela_pic.jpg

Jag säger som Gert Fylking brukar säga när Svenska Akademiens Nobelpristagare i Litteratur ropas ut; ÄNTLIGEN!! Ämnet som jag säger ÄNTLIGEN om är dock av allvarligare karaktär. Det jag tänker på är att USA med George W Bush i spetsen ÄNTLIGEN bestämt sig för att ta bort ANC ´s terroriststämpel!

Vad Nelson Mandela har betytt för mig har jag berättat om i flera bloggar tidigare (klickbara länkar):

Nåja, hurra för att terroriststämpeln är borttagen, men jag tycker det är SKAMLIGT att det inte skett tidigare!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”ANC inte längre terrorister

  1. Ja, man vet ju inte om man ska skratta eller gråta, när USA år 2008!!! häver terroriststämpeln mot Nelson Mandela. Hur var det nu igen? USA är världens ledande demokrati, som försvarar frihet och demokrati varhelst dessa värden är hotade…

    Det är skamligt att USA över huvud taget terroriststämplade Mandela, samtidigt som man inte fördömde apartheidregimen.

  2. Robert: Jag kan bara instämma i din kommentar! Det är en skam att USA inte fördömde apartheidregimen och att det dröjde till 2008 innan man tog bort terroriststämpeln!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.