Det är bra att bli riktigt förbannad ibland!

attitude.jpg

Jag är arg alldeles för sällan. Jag klagade i helgen på att jag inte hann städa, men en sak är säker, jag blir så himla duktig på att städa när jag är förbannad! Igår flög fan i mig, eller städdjuvulen, eller något, för jag blev riktigt arg. Någon jag haft ett gott öga till för att jag vet att personen haft många svåra och kämpiga år, hade pratat skit om en person i min familj och det gjorde mig riktigt arg, därav inlägget ”man ska inte kasta sten i glashus!”

Det var alltså inget klokt ordspråk, utan en riktig pungspark. Jag tycker det är trist när det finns personer som man känner stark empati för, trots personens tillkortakommanden och personen i stället för att se om sitt eget och försöka ta tag i sina egna tillkortakommanden, försöker klanka ner på eller kritisera andra människor.

Ingen människa är perfekt, men jag tror de flesta av oss försöker göra sitt bästa utifrån sina möjligheter. Nåja, jag är inte längre arg. Jag känner i stället att jag önskar personen lite lycka och glädje framöver så h*n slipper leta fel hos andra.

Däremot är jag glad över att jag blev så arg igår, för, som sagt, jag inte bara städade, jag rensade ut min bokhylla som borde ha gjorts för länge sedan, jag rensade bort en massa högar med grejer som borde-ha-gjorts-för-länge-sen + att jag, tillsammans med Jai och Isa gjorde en ”vanlig” storstädning! Så nu är jag nöjd och glad, men jag önskar faktiskt att jag blev arg lättare, för jag blir arg så väldigt sällan och jag städar som sagt fantastiskt bra när jag blir arg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Det är bra att bli riktigt förbannad ibland!

 1. Då är vi ganska lika på den här punkten med ilska. Jag blir också sällan arg. Och när jag väl blir arg, så kan jag inte riktigt visa det heller =( Tyvärr. Jag jobbar på saken. Men jag gör även som du. Städar så fruktsnsvärt bra när jag är arg.

 2. Då va det bra att du blev arg!!Hihi
  Kan du komma hit nästa gång du blir arg???!!
  Här behövs också storstädas.

  Hoppas at du haft en bra dag!
  Kramar W

 3. Hej på dig, vad trist med personen som snackat skit… Tur att något positivt kom ut från det i alla fall, städningen menar jag… Ha det underbart!!!

 4. Emma: Ilske-städning verkar vara toppen! 🙂

  Wivvi: Japp, det var jättebra att jag blev arg, dels fick jag nystädat och dels så blev jag av med en massa ilska, så jag kunde bli glad igen! 🙂

  Daniel: Ja, det är trist, men jag tycker ändå det kom något gott ut av det och när man får lite utlopp för ilska, så kan man faktiskt vända det till något gott! Dessutom tror jag det är bra att bli lite arg ibland! 😉

  Fia: Nej, det blev ju jättebra! jag fick ur mig ilksa och kunde bli glad igen och huset blev nystädat och fint! 😀

  Soulsister: Ja, det tycker jag med! Ja, jag ska kolla din utmaning! 🙂 Kram!

 5. Haha I dont need your attitude skylten ska jag nog förstora och sätta upp på jobbet!!! Fransyskor HAR alltid attityd!!

  Härligt att vara arg ibland – konstigt nog får jag mycket mera slängt på jobbet än hemma:-)

  Nästa gång du är på ilsket humör är du välkommen att hjälpa mig flyttpacka!

  kram

 6. Fransyskan: Japp, skylten är toppen! Ja, det är skönt att vara arg ibland, bara det inte håller i sig för länge och bara man kan göra något konstruktivt av ilskan! 🙂 Kram!

 7. Tyvärr är det väl så att en del har lättare för att klanka ner på andra än att se till sig själv i första hand. Det är väl en del av vårt fantastiska jantesamhälle kanske? 🙁
  Kram på dig

 8. Pingback: Tonårsmorsa » Jag flippade heeelt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Sedan ställer jag mig upp igen och städar i ren ilska. Jag har nämnt tidigare att jag städar som allra bäst när jag är riktigt förbannad. Jag for upp och ner, skrek för mig själv i ren och skär ilska. Skrubbade, dammade, plockade, […]