Världens bästa köp!

dscn3779.JPGdscn3781.JPG

(Klickbara bilder, as usual)

Idag har jag varit med min pappa och storhandlat (igen)! Det är toppen när pappa är på besök. Inte bara för att vi får träffa honom och inte bara för att Mabou är överlycklig över att få rå om sin morfar, men även för att jag får åka och storhandla utan att folk stannar sin bil och sitter och pekar med gapande munnar på mig med Gamla Bettan cykeln full av grejer.

Nåja, bland alla matvaror så hittade jag idag en ny liten vän. Jag har en liten underlig förkärlek till små kräldjur. Ödlor är en av mina passioner. Idag hittade jag en jättesöt grå ödla med sugpropp på Mique att sätta på kaklet i mitt nya badrum! Inte nog med det, ödlan doftar också Lavendel.

Som ni förstår är detta inget vanligt köp, utan detta är typ världens bästa köp! Ödlan kostar inte heller så mycket, så till och med en ensamstående fyrabarnsmorsa har råd med detta vardagslyx! Så nu vet ni vad ni ska köpa, om det bränner i plånboken!

Det här är definitivt en sån där sak som man inte visste att man behövde, men när man hittat den, så inser man att man egentligen inte kan leva utan den! (Och jag som egentligen inte ens gillar lavendeldoft!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Världens bästa köp!

  1. SANDRA: Haha, jag har två silverfärgade ödlekrokar på kökskaklet (också sugproppar) där jag hänger burköppnaren och diskborsten! Låter fint med keramiködlor! 🙂

    AC: Rosa e najs och rosdoft är bättre än lavendel (men jag gillar lavendel till jul, konstigt nog)! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.