Bloggbebisen har kommit!

cartoon_239.gif

Jag har tidigare skrivit om hur Eva och Puppe fann kärleken genom bloggen HÄR! Jag skrev då också om att de väntade barn. Nu har den lille fötts och det blev en liten Joe! Massor av GRATTIS till Eva och Puppe och VÄLKOMMEN till (blogg-) världen säger jag till lilla Joe!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Bloggbebisen har kommit!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Intervju med Puppe om Livsglädje och Missbruk

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Bloggbebisen har kommit! Jag önskar Puppe och hans familj lycka till och jag önskar alla människor ett värdigt liv där man kan känna stolthet över vem man är, oavsett vilken ryggsäck man bär på. […]