Bloggbebisen har kommit!

cartoon_239.gif

Jag har tidigare skrivit om hur Eva och Puppe fann kärleken genom bloggen HÄR! Jag skrev då också om att de väntade barn. Nu har den lille fötts och det blev en liten Joe! Massor av GRATTIS till Eva och Puppe och VÄLKOMMEN till (blogg-) världen säger jag till lilla Joe!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Bloggbebisen har kommit!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Intervju med Puppe om Livsglädje och Missbruk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Bloggbebisen har kommit! Jag önskar Puppe och hans familj lycka till och jag önskar alla människor ett värdigt liv där man kan känna stolthet över vem man är, oavsett vilken ryggsäck man bär på. […]