Cool and Deadly

rasta.jpg

Barnfri, men med visst smolk i bägaren. Tog ut lite komptid idag och kunde sluta lite tidigare. Jag har alltså gått på en liten semester nu. Semestern skulle av en tillfällighet inledas med barnfri helg, men i morse när jag vaknade kändes det inte alls lika bra, som jag tänkt mig. Jag drömde en fruktansvärt brutal mardröm om Mabou i natt. Den var både våldsam och brutal och jag grät otroligt mycket i sömnen. När jag vaknade var jag tvungen att kolla så att min son verkligen var vid liv. Att sedan kliva upp en kort stund senare och ta honom till dagis kändes inte så bra.

Själv var han på gott humör och vinkade glatt av mig inne på dagis. Jag har hört att om man gråter i sömnen så betyder det tur och att drömma att någon mister livet kommer att ge just den person man drömmer om ett långt liv. (Gambianska sägner)

Själv tror jag att drömmen kan betyda ett slags kulmen på något som tagit stor energi från mig psykiskt den sista tiden. Dels när det gäller att jag haft svårt att släppa tankarna på Flickan som inte orkade leva. Jag kan inte förklara det, men jag har blivit väldigt berörd av den händelsen. Sedan fanns det saker i min dröm som även tyder på att jag vill avsluta saker runt mitt jobb, innan jag idag alltså gick på semester.

Sedan tror jag också att de flesta mammor känner en konstant oro, mer eller mindre för sina barn och deras välmående och i detta fall tror jag att detta var oro jag burit på som på något sätt måste komma ut och att det nu gjorde det genom en dröm. Under dagens lopp har jag dock börjat kunna slappna av mer och mer, så jag tror detta i slutänden kan bli en fin helg.

När jag öppnade dörren ut från min arbetsplats, kände jag värmen slå emot mig och jag blev lugn och glad när solen strålade mot mitt ansikte. En perfekt sommardag att gå på semester på! Jag kommer hem, bestämmer mig för att njuta av sommar, ledighet och massor av sol. Lutar mig tillbaka, lyssnar på mannen som alltid lyckas få mig på ett fantastiskt humör, med sin underbara musik.

Önskar alla en fin sommar!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Cool and Deadly

 1. Har läst lite om flickan som inte… Fy så hemskt!
  Hoppas du får en bra helg! Kram Jessica i Väsby.
  Föresten, tyckte jag såg dig på Ikea förra helgen, var
  på väg fram och det var inte du.. skrattar, men väldigt likt! 🙂

 2. Men skojar du?????
  *asgarv*
  Jag stod precis framför dig, men så slog det mig att du såg så ung ut i verkligheten!!!!!!!!!!
  Missuppfatta mig inte, du ser inte gammal ut på korten, men ändå, jag är 37, vi vet juh att
  vi inte är så unga längre. Men du såg inte en dag ut äldre än max 25!!!!!!!!!!!!!
  Vad arg jag blir att jag inte frågade iaf om det var du!
  Nu kan du känna att du ser riktigt ung ut!!! Nästa gång ska jag gå fram.
  Stor kram.

 3. Jessica: Haha. Nej, det var jag. Jag brukar höra att jag ser ganska ung ut, för drygt två år sedan (tror jag det var) fick jag visa leg TRE gånger samma vecka, på olika ställen, för att köpa cigg. Binta trodde mig inte, men andra gången var hon med, då blev hon tvungen att tro på det! 😉 Men jo, det var jag! Lyckades övertala brorsan att köra mig och köpa ny dammsugare på Rusta och nya filtar och doftljus på IKEA! 🙂 Mabou var också med, men jag är osäker på om han stod med mig i kön? Brorsan stod i alla fall utanför när jag stod i kassan! 😉 Så nu vet du tills nästa gång! 🙂 Kram!

 4. *skrattar högt* Avundsjuk! Vill också visa leg juh!
  Jag hoppas jag går på dig flera gånger, vill juh visa
  dig att jag är en alla de som läser din blogg!!!

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Tack för den, Ludmilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] har berört mig så djupt som just Ludmillas förlust av Linnéa. Det fick mig till och med att drömma våldsamma drömmar om att jag förlorade mina egna […]