Jag snodde din man!

I mitt förra inlägg skrev jag om Lady Saw och låten hon gjort som handlar om ofrivillig barnlöshet. För er som inte känner till Lady Saw, kanske nu tror att hon är känd för att göra empatiska och ”snälla” låtar. Jag ber om ursäkt om jag lett er in på fel spår, men även om den låten verkligen är empatisk och jag tycker den är jättefin, så är det INTE den typen av texter som gjort henne mest känd, tvärt om skulle jag vilja säga!

Nåja, en av de fräckaste och mest oförskämda låtar jag hört, är Lady Saw som gjort, men lik förbannat kan jag inte sluta lyssna på den, för jag tycker den är riktigt rolig, med glimten i ögat, men som sagt, den är riktigt oförskämd och kaxig med baaad attitude! 😉

Vill du ändå lyssna så finns den här: I ´ve got your man!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Jag snodde din man!

  1. Tack för dina besök….
    Du, har du ingen bild på det lilla ”barnbarnet2? Nu när du har sett mitt ”barnbarn”.

    Ha en bra dag!

    Kram Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.