Arn som ljudbok

Jag har nyligen lyssnat klart på ljudboken Arn Riket vid vägens slut. Tyvärr måste jag säga att jag inte är särskilt imponerad! Jo, jag tycker den är välskriven, men historien trollband mig aldrig. Först och främst tycker jag det var svårt att komma in i den. Jag lyssnade om på den första skivan flera gånger, men även sedan, när jag ändå kände att jag ”kom in” i boken, så kunde jag inte få den där känslan jag ofta får när jag lyssnar på en ljudbok.

Eftersom boken har fått en väldigt stor uppmärksamhet och är skriven av en väl känd författare, så tänkte jag att jag måste ändå lyssna klart, det kanske bli bättre… men, tyvärr! Jag måste säga att jag inte tycker den är särskilt bra. Kanske är det helt enkelt inte min typ av bok? Både min mamma och min ena brorsa tycker den är jättebra. Men det är väl så, även med böcker, att smaken är som baken!

Däremot började jag att läsa en annan bok igår, som jag redan hunnit läsa halva, för att den är väldigt bra. Mer om den ska jag berätta om när jag läst ut den!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Arn som ljudbok

  1. hej hej.. för ett tag sen skrev du ut en länk om buzzadore grejsemojset
    ville bara tala om att jag blev medlem där och har nu fått möjligheten på ett erbjudande i en månad
    att lyssna på ljudböcker via mobilen vilket inte är något för mig men kul iaf att man får en förfrågan iaf 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.