Jag klippte av mitt långa hår…

Varje kvinna i min ålder vet att om man ska göra något med sitt hår så ska man göra det hos en frisör. ALLA vet det! Ändå… klippte jag av mitt långa hår i fredags. Själv. Med en vanlig sax. Dessutom tonade jag mitt hår. Själv.

dsci0135-2.JPGdsc02724.JPGdscn0966-2.JPG100_07141.JPGdscn3804.JPG

Alla foton är klickbara, as usual! Lite olika frillor:

 1. Jag, förra sommaren
 2. …också förra sommaren (foto av: Alter Ego)
 3. Jag, i vintras, December.
 4. För några veckor sedan.
 5. I går. Med nyklippt hår. (Har inte hunnit fota det utsläppt ännu, men det krävs inte så mycket fantasi för att inse hur kort det är jämförelsevis!)

Men jag fattar fortfarande inte hur jag kunde få ett sådant hjärnsläpp i Fredags att jag bara cuttade allt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

24 svar på ”Jag klippte av mitt långa hår…

 1. Men va gör du människa här gråter jag när jag får klippa 1dm för att få det någorlunda jämt. … Lustigt samma foto som jag nyss tittat på ..
  kom nämligen på att det är bra precis ett år sedan förra träffen, då gjorde vi poolvideon och så den här som bevisar att du aldrig har tid att göra nåt ( för du äter jämt ASG)

  Kan ju inte lägga in videon i kommentaren men hoppas länken går fram
  http://video.google.com/videoplay?docid=7349023903061073779&q=Resonerar&ei=2SpxSJ3rAYXyiQKqzrGbDw&hl=en

  …det var tider det 😉

 2. AlterEgo: Ja, det är helt galet, jag vet inte vad jag håller på med. Usch, den där hemska videon IGEN?!! Du måste ha fotat varje måltid under våra veckor! ;-P

 3. Tummen upp från mig, det ser fint ut! Såg att du hade dina nya fina örhängen oxå. 🙂 Jag fick ju oxå en flipp nyligen och klippte av typ halva håret, och sen ångrade jag mig som bara den! Men nu när det börjat växa ut en bit så vill jag klippa mig igen. Jag är knäpp, jag VET! 😀

 4. Alter Ego: Men håret var långt… och jag minns inte att jag åt en enda måltid själv, fast jag var i alla fall inte så fräck att jag fotade varje tugga du tog… 😛

 5. med tanke på hur VARMT det är med långt hår nu under sommaren förstår jag PRECIS vad som flög i dig.. Det va den där superilskan man känner när alla andra korthåringar går runt och njuter och ler och man själv har en smärre plaskpöl i nacken och försöker undvika att luggen klibbar fast i pannan..

  Iofs kanske du slipper känna så.. Men en annan genomlider det varje dag.. Hårt med tjockt hår.. Speciellt när det är som en rysk pälsmössa =(

 6. Cel’Dara: Tack! Jag hoppas jag ska slippa ångra mig allt för mycket. Försöker intala mig själv att det i alla fall växer ut igen… 🙁

  Katarina: Ja, fast mitt hår är väldigt tunt, så jag behövde inte svettas, men något flög ändå i mig. Förstår att det är jobbigt med tjockt hår (har två döttrar med samma problem, dock är det VÄLDIGT SNYGGT med tjockt, långt hår! 🙂 )

  Ludmilla: Ja, jag får lägga in ett med utsläppt när jag orkar fota. Det känns okej, men jag vet att jag trivs mycket bättre i långt, men mitt var också väldigt slitet, så det behövdes nog! 🙂

 7. Alter Ego/ Min DataGuru: Ha! Apropå videolänken from hell; jag röker i alla fall inte längre, noterar att det inte bara är mycket ätbart med, det är en cigg med på var och varannan bild också, de har jag i alla fall gjort mig av med…! 😀

 8. Modigt av dig att klippa och tona håret på egen hand! Själv har jag haft samma icke-frisyr sen 1975 när jag gick på lekis. Kanske borde inspireras av dig!!??

 9. 😉 Maten var ju bara symbolisk för *jag har inte tid*,. Ja DU är sååå duktig som slutat röka!!!
  Sonen tyckte igår kväll när han såg videon att vi skulle ta och åka till er en sväng i veckan. Antar att ni har lika regnigt som oss. … Skulle ju kunna behöva få fler foton till samlingen :-p

 10. Jaha är det såå jag ska göra nu då jag beställt klipptid men blev för snål för att kosta på mig 400 spänn för att kapa lockarna! Jag tar helt enkelt fram saxen och fixar det själv och blir det sen konstigt säger jag bara att ”titta hur faans fult den nya frissan klippte” alternativt ”det här är det senaste modet” =)

 11. Birsen: Ja, det verkar som om Alter Ego är på väg tillbaka till Uppsala snart för att ta nya bilder. Det passar mig utmärkt eftersom jag idag börjat ett nytt liv, med träning, mindre mat etc. (Om det nu håller i sig tills på torsdag, det återstår att se! 😉 )

  Ewa: Haha… fast jag har också mest haft en icke-frisyr! 🙂 Vänta nu, du är ju DEN Ewa, jag tror vi åkte samma buss i Lördags?

  Daniel: Japp, vågat och modigt! Smart? Njaee… 😉

  Gunilla: Jag har inte riktigt bestämt mig ännu för om jag är nöjd eller inte…! Haha…

  AlterEgo: Haha…ja, det är bara att komma hit, så ska jag fota DIG vid VARJE TUGGA du tar! 😉

  Hosanna : Haha… Ja, det tycker Alma Mater också! :-9

  Annica: Haha! Ja, det är bara att ta fram saxen! Men jag garanterar inte att det blir bra! 😉 Kram!

 12. Jag brukar också kapa mitt hår själv! Har gjort det i många år. Nu tröttnade jag dock på det långa raka och har fått det lite uppklippt, blev bra faktiskt!

 13. Modigt modigt att klippa själv!!

  Efter mitt senaste besök hos en vresig fransk frisör så är jag också helt inne på att sköta det här med hårklippning själv i fortsättningen:-)!

 14. Haggan: Ja, det är nog så att alla sätt är bra, tutom de dåliga! 🙂 Well, huvudsaken är att du är nöjd! Kram!

  Fransyskan: Oj, blev det totalfiasko? Hoppas det växer ut SNABBT i så fall! Kram!

 15. Jag trycker i mig så mycket fiskolja och annat hårväxtbefrämjande som finns nu… Mitt hopp står till en svensk frisör, om jag har turen att få komma hem en sväng i sommar:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.