Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Den Romska familjen…

 1. Hej vännen. vill bara komma in och önska dig och dina barn en fin sommar. just nu har jag semester, har faktiskt inte haft det på två år . känns skönt nu att vila lite. Livet går vidare för mig , men på ett het annat sätt. Mina fyra barn som är kvar här på jorden är mina ljus i mörkret. nu i månadsskiftet flyttar två av dem till egna lägenheter, så nu blir det bara jag och lillkillen kvar hemma. Lillkillen, ja det är han inte längre. Han är en stor och ståtlig och vacker ung man på snart 17 år. Tänk jag som i hela mitt liv haft fem ungar + alla deras kompisar. Ja nu blir det lite mindra i antal. Ha det gott kram från Marie-anne mamma till Marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

 2. Hej! 🙂

  Ledsen att vara lite off topic, men jag tänkte tipsa dig och alla andra om en internetsidajag är med i där man tjänar pengar via att gå in på annonsörers hemsidor – om man väljer att skriva upp sig skickas mail till din mailadress via intresse och får sen pengar för varje klick + nyrekryteringar. Det går inte supersnabbt att tjäna in pengar men jag tycker att det vägs upp av väldigt lite jobb.

  Här är länken för alla intresserade:

  http://www.emailadvert.se/ref.php?user=33343

  //Sofia

 3. Daniel: Japp, det är sommar, så det räcker för att man ska kunna njuta! 🙂

  Marie-anne Thörnström: Hoppas du får njuta riktigt ordentligt av din semester! Varma kramar till dig och hoppas du hinner njuta ordentligt! Kram!

  Hosanna: Ja, jag känner att de ofta ”faller bort” när man diskuterar minoriteter och att de är en grupp som bör lyftas fram!

  sofia: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.