Ännu en pinsam morsa!

Som jag skrivit i tidigare inlägg så har vi ju en bloggäst här hemma som är här med sin son. Det är ingen mindre än Alter Ego. Igår skulle hon berätta för mig och barnen varför hennes 17-årige son har två stora ärr på knäna. Jag är tydligen inte ensam om att vara en pinsam morsa!

Alter Ego: Ja, alltså, han kom hem med två stora sår på knäna och han sa att han ramlat!

17-årige sonen: Men tyst nu, mamma! Det där kan du inte berätta om…

Alter Ego: Vaddå inte berätta, jag har ju inte ens sagt nåt än… I alla fall så kom han hem och hade de här stora såren på knäna och jag tyckte de var så stora och variga så jag ville att vi skulle åka in på sjukhuset och kolla, för jag tänkte att det kunde vara en spricka i… Men nehej, det ville han inte alls det…

17-årige sonen: Tyyyst nu, mamma! Nu är du TYST!!

Alter Ego: … så jag trodde ju att det var för att han varit ute och slagits eller något annat jag skulle bli arg på. Ja, för knäna var verkligen såriga och skadade. Jag frågade vad han hade gjort…

17-årige sonen: TYYYST, mamma! Bara TYST nu!

Alter Ego: …men jag har inte sagt något… än… Jaja, han sa i alla fall att han ramlat, men jag sa ”RAMLAT”? Nähä du, så där blir det inte om man ramlar, det blir ju inte sår på insidan av knät när man ramlar, liksom…

Vid det här laget ligger Binta och jag i varsin ände och skriker av skratt. Vi har redan i början av historien lyckats lista ut vad sonen haft för sig…

17-årige sonen: Mamma! Varför kan du inte vara tyst bara?

Alter Ego: Ja, jag fattar inte varför man måste göra det i en tvättstuga eller ett badrum…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Ännu en pinsam morsa!

 1. Haha vad härligt att vi alla är lika pinsamma! Kul med bloggträff, jag ska ut och träffa två bloggare jag med nu!
  Ha en underbar bloggkväll.
  Kram

 2. Birsen: 😀

  Annica: Hoppas du får en toppen kväll! Ja, det är tur att man inte är ensam om pisamheter! 🙂

  Cel’Dara: Japp! 😉

  anna: Trånga utrymmen, saker som står i vägen, obekväma ställningar, heltäckningsmatta, etc. Kanske ringer någon klocka? 🙂

  Mari: 😀

 3. Haha – så underbart! 😀 😀

  Och mina barn tycker jag är pinsam – tror jag ska tala om för dom att det kunde vara värre… 😉

 4. Alltså jag förstår inte varför han tyckte jag var pinsam. För jag berättade aldrig för er vad det handlade om, inte heller har han berättat för mig vad han hade gjort. Ändå *visste* alla . … Märkligt 🙂

  Hans ena knä var svullet som en ballong + såret, så jag var övertygad om att det var en spricka eller någon annan skelettskada, helst eftersom han knappt kunde stå på benet.
  Hade jag inte sinnat mig och funderat över att såret var beläget på insidan av knät så hade jag kört honom till akuten, men det var då jag insåg att han inte hade ramlat, man kan inte ramla på ett sådant sätt 🙂

 5. Pingback: Pinsamma tonåringar och deras föräldrar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Ännu en pinsam morsa (Alter Ego var minst lika pinsam som mig, enligt hennes son) […]