Intressant artikel om afrohår

bild-225.jpgbild-226.jpgbild-231.jpgbild-232.jpgbild-233.jpgbild-235.jpg

Dessa foton togs i Stockholm på Mabou sommaren 2006, om jag inte minns helt fel av Alma Mater på en annan afrosalong än den som denna blogg handlar om, alla bilder är klickbara!

Idag när jag satt och läste SVD på nätet så föll mina ögon på någon jag tyckte mig känna igen. Det gjorde jag också! Det var min väninna Vivi och hennes man Teddy som artikeln handlar om. Jag blev väldigt glad av det jag läste, för jag tyckte att de plockade fram många intressanta och vettiga aspekter på en sak som vikten av frisyrer och hår. Artikeln kan du läsa HÄR! Intressant att läsa om en frisyrs viktiga och konkreta ställningstagande hos bäraren!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Intressant artikel om afrohår

  1. Pingback: Min kloka vän säger kloka saker i TV

  2. Pingback: Afrohår (tips och bilder)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jag har nämnt Vivi en gång tidigare i min blogg, men då handlade det om […]

  2. […] jag verkligen haft det jag gjort när det gäller afrohår. Bra mycket lättare har det varit med sonens frisyrer. Nu är den tiden över. Nu är tjejerna vuxna (18, 20 och 22 år gamla) och de får sköta sina […]