En helt ny värld för mig!


Idag har jag upptäckt en ny värld! Sedan förra veckan när jag hade semester började jag med ganska långa dagliga promenader. Ibland en per dag och ibland två. Jag har fortsatt med detta dessa dagar när jag har jobbat. Långa, snabba promenader varje dag. Jag upptäckte nyligen att jag har gått upp ganska mycket i vikt under en period.

miscellaneous_88.gifJag trivs egentligen bra med att ha lite former, men just nu tycker jag att jag väger mer än vad som får mig personligen att må bra och jag inser att jag behöver äta vettigare och röra mer på mig! Jag har aldrig i hela mitt liv bantat. Jag tror inte på bantningskurer, däremot tror jag på att ändra livsföring, även om det vore mycket enklare att banta ett tag och sedan falla tillbaka. Men det är just det. Att man då faller tillbaka.

Nåja, idag följde jag alltså med två kollegor till ett gym. En gym-lokal, alltså. Isatou följde också med. Hon hade så mycket energi och tyckte vi skulle köra en basketmatch efter träningstiden var slut…! *Puuh* Nåja, jag ska inte avslöja så mycket mer om min stora upptäckt idag, då jag tror att det kan bli en väldigt bra radiokrönika till hösten!

Men jag är i alla fall chockad över att den dagen kommit, när jag såg insidan av en gymlokal och detta inte för att jag stod och VÄNTADE PÃ… NÃ…GON ANNAN…! 😉

Dessutom hade vi en fantastisk gyminstruktör! TACK, Lisa!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”En helt ny värld för mig!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Vi kvinnor och våran jäkla vikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jag som varit så stolt över att aldrig ha bantat en dag av mitt liv, inser att det nog är den enda utvägen för mig. Jag känner mig faktiskt inte ens stolt över min kropp längre. Inte så att jag går omkring och […]