Familjen Blogg

Att Binta (19) har skaffat blogg, är ju inte längre någon nyhet, men nu har även Jainaba (17) och Isatou (snart 15) också skaffat sig bloggar!

Men… det som är lite lustigt är att jag tyckte det var ganska nyligen jag hörde något om att bloggar är bara för tanter…?

Japp, då var det bara Mabou som fattas i bloggvärlden i vår familj, då! Sedan kan vi ju döpa om oss till ”bloggfamilj” i efternamn… (Eller inte… hehe)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Familjen Blogg

 1. Mina är inte ett dugg intresserad att skaffa bloggar iaf. Fast de är ju lite mindre visserligen om man undantar grabbarna förstås.
  Ã… jag är så nöjd att vara själv om detta oxså. Vill inte ha konkurans…haha!

 2. Jadu, åldern har ingen som helst betydelse för att kallas för tant!:-D Nu funkar bredbandet! För ett tag…tills nästa åsksmäll förmodligen. Ha det gott & sköt om dig. Fridens & kram

 3. Kimmie: Japp, så gott som, även om jag tror att våra bloggar kommer att ha relativt olika inriktningar, om jag känner mina döttrar rätt! 😉

  Agge: Haha, mej lite kul är det! Jag tycker det är särskilt roligt att Binta på Bloggportalen skrivit följande:”En annan del av tonårsmorsan!
  Jag bloggar om allt som är aktuellet i mitt 19 åriga liv. Och visar även en tonårsdotters synvinkel på det tonårsmorsan skriver som är min mamma!” 😀

  Eva: Precis! Mina barn har bara inte insett just det! 🙂

  Kloktok: Toppen att du är tillbaka, vi får hålla tummarna för att vi slipper åskväder då! 🙂

  Linda: Hehe…!

  Birsen: Japp, jag älskar ju att läsa bloggar! Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.