Navelskåderi på hög nivå!

Idag på min lunch ösregnade det! Inte lite smådugg och inte lite regnstrilar, utan det ÖSTE bokstavligen ner. Det var som om hela himlen hade öppnat sig. Naturligtivs var jag TVUNGEN att göra ett bankärende PRECIS idag på lunchen. Jag hade inte ens tagit med mig en jacka till jobbet.

Men, som en räddande ängel lånade en kollega ut sin röda, fina regnjacka och ett paraply. Det funkade toppen mot regnet och jag återvände till jobbet torr och glad. Det var bara en liten sak som störde mig! Den röda regnjackan matchade inte alls mitt metallic-rosa nagellack! Jag skulle vilja gå så långt att jag vågar påstå att det var direkt Omatchande! Så det så! Frågan är nu om detta inlägg är ett bevis på navelskåderi eller nagelskåderi, för det är en jäkla skillnad! Om det är det första så innebär det att blogginlägget är totalt ointressant, men om det är det senare så innebär det att inlägget är HÖGintressant!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.