Fusk-Fatou

Jag har varit så stolt över att jag slutat röka! Om att börja röka var det sämsta jag gjort i mitt liv, så är att jag slutade röka, det bästa jag gjort! I helgen föll jag dock för några cigg! Ja, sanningen att säga så har det blivit hela fem cigg den senaste tiden.

Vad hände? Jo, jag skulle lägga ner mitt nikotinersättningsmedel. Jag har ju gjort det förut! Jag har klarat mig utan även längre perioder, men den här gången var det tydligen helt fel läge!!

Nu har jag köpt nya nikotintabletter och jag är säker på att det kommer att ta ett tag innan jag vågar lägga bort dem igen!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: om jag klarar av att sluta röka, så kommer jag aldrig bli rökare igen!

Jag har hållit upp sedan den sista November och jag tänker alltså INTE börja igen, så jag försöker se det hela som ett rent olycksfall i arbetet!

Om jag ska hitta något positivt i det hela, så är det att jag faktiskt inte ens var RÖKsugen, jag var helt enkelt bara nikotinsugen. Det underlättar ju trots allt!

Ett återfall blev det i alla fall, men nu är jag fit for fight igen. UTAN cigg, men med lite hjälpmedel en stund till…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Fusk-Fatou

 1. hahahahaah, hittade din blogg nu, o vad jag känner igen mej, jag har varit rökfri i en månad nu, o du jag har med börjat träna, dax o ta tag i sin för mycket välsvarvade kropp. ha det

 2. Det är bara att fortsätta att vara bestämd. Jag lyckades sluta 15/8 förra året, efter 36 år… Jag har provat dessa tuggummin, inhalatorer plåster å annat, men det funkade inte riktigt för mig. Jag fick Champix utskrivet till mig från läkare och det har funkat PERFEKT! Inga biverkningar alls, bara positiva effekter. i dag har jag svårt att se bakåt och förstå varför jag inte slutade tidigare. Det går. Håll i. Du kämpar bra!

  // Kix

 3. hej fatou!
  skulle inte du kunna kommentera om det som hände blondinbella på hennes semester i italien? om du har missat vad som hänt så kan du gå in på blondinbella.se och läsa hennes senaste inlägg plus de kommentarer som följer med i kölvattnet. eftersom du själv har tonårsdöttrar och jag anar att du är en väldigt varm och klok person så skulle vilja höra din åsikt i frågan. sexuella övergrepp är en debatt som hela tiden måste fortsättas ta upp!

  lev väl!
  rebecca

 4. Vad märkligt! Jag fick nämligen oxå ett återfall i helgen. I lördags. Det blev två cigg för min del. Det hände en grej som gjorde mig alldeles blixtrande förbannad, och rätt vad det var så satt jag här och rökte igen. Men det var inte alls gott och kändes mest bara konstigt. Men ändå tog jag en till efter det, fattar inte alls varför. Men sen vart det stopp i alla fall. Så nu är det bara till att ta nya friska tag igen.
  Men vi klarar det, det vet jag!
  Kram

 5. Törnebohm: Men det GÃ…R, det är jag övertygad om!

  humlan: Toppen! Då är vi two of a kind, i alla fall…! Kram och välkommen åter!

  Kix: Ja, nu vet jag verkligen att det går! Blev lite förvånad mest att jag testade igen, fast jag inte tänker börja röka. Som sagt: olycksfall i arbetet! 😉

  rebecca: På din begäran: http://fatou.se/2008/07/22/varlden-ar-ingen-skyddad-verkstad/
  Kram!

  maria: Ja, det också! 🙂

  Cel’Dara: Lustigt! Men du skrev ju någon gång att du trodde vi var lika på vissa sätt, kanske på fler sätt än du anade? 😉 Klart vi klarar det! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.