Hur kastar man ut en nyförlöst och hennes nyfödda ungar?

Barnfri helg… Ja, det var planen. Men det har blivit lite problem… vilket innebär att Binta och hennes fästman helt plötsligt inte hade någonstans att göra av sin vovve och hennes små valpar…

Så jag lovade att de kunde få sova här en natt. Tills de rett ut problemen… Binta ´s lägenhet är en uthyrningsdel. En etta med kokvrå där hon inte får ha husdjur. Vovven har bott med fästmannen, men något blev knas, så helt plötsligt var vovven och hennes nyfödda valpar hemlösa.

Jag är ingen husdjursfanatiker. Av precis den anledningen har jag bara skaffat fiskar och en groda till Mabou, för det är ungefär så långt mitt intresse och engagemang sträcker sig när det gäller husdjur. Däremot så är jag ju ingen djurhatare, direkt. Så i ett svagt ögonblick så sa jag att de kunde komma hit igår med vovven och hennes små valpar… Det är ju ändå Binta och fästmannen som har ansvaret och syskonen som hjälper till!

Idag läste jag Binta ´s blogg. I hennes blogg firar man tydligen ”äntligen hemkomst” för vovven, valparna och hela familjen… Man har ordnat ett eget rum för vovven och valparna… Hmmm… av någon anledning känner jag mig inte bara blåst på en barnfri helg utan också på en del av mitt hem för en tid framöver… Nåja, jag kan ju inte neka till att de är bland de sötaste jag har sett. Det gäller bara att inte avslöja det för barnen…!

Lite lustigt är det att några av valparna blev svarta trots att både mamman och pappan är beiga i färgen, å andra sidan så finns det fler som får barn med lite olika färger, som man inte riktigt kunnat förana!

100_35161.JPG

100_3504.JPG

Hur man ”slänger ut” en dotter som redan flyttat hemifrån, har jag redan fått erfarenhet av. Men hur gör man för att slänga ut ett nyförlöst ”barnbarn” och hennes små söta valpar? Det har jag inte listat ut ännu… Men fortsättning följer troligtvis! Ã… andra sidan… jag har ju hela helgen på mig…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Hur kastar man ut en nyförlöst och hennes nyfödda ungar?

 1. Men gud så söta dom är…ååååå vill ha! ( men får inte för min katt ). Hon är så egosentrisk så hon kom inte äns hem när hon fick egna ungar.

 2. Rosa: Japp, det gör det absolut! Jag tror aldrig man blir en ”fulländad” förälder och det kanske är tur det? 🙂

  Annica: Ja, de är verkligen ursöta, de små rackarna! Så de får nog stanna en natt till, eller två! 😛

  Wivvi: Tack, önskar dig detsamma! Kram!

 3. hej igen, härligt att läsa att man inte är ensam, jag har nu fått hem en new foundland hund o två skogskatter, ja, jag är stora skogskatter. bara några dagar hette det, men det visar sig vara 10 dagar, så det är mer liv här hemma nu, än när alla ungar bodde hemma, hahahahahah ha en bra dag,

 4. Är Binta redan förlovad? Försökte kolla på gamla inlägg och i hennes blogg men hittade inget. Trodde jag såg henne för bara några veckor sedan och då såg jag ingen ring (eller så tänkte jag inte på det eller så var det helt enkelt inte hon haha).

  Nu låter jag som en psykopat som stalkar er men jag vet bara vem hon är och brukar läsa din blogg ibland. Grattis grattis om de faktist är förlovade!!

 5. Mikazh: Hej jag och mr. K är gifta innom islam, alltså inte på några papper i sverige utan i våra hjärtan vi hadde alltså inget bröllop;)
  Men vi ska ha ett bröllop lite senare, när cashen rullar in som det ska 😉

 6. Grattis Binta! Jag är positivt förvånad för när du gick i GUC trodde jag att du var en av de stökiga tjejerna om du förstår vad jag menar. Där ser man, man ska aldrig vara snabb på att döma andra människor!

  Gifte ni er i Sverige eller utomlands? Var det rent spontant eller planerat så att familjen var närvarande? Jag hoppas att ni får erat bröllop som du önskar! Ska hålla koll på annonserna i UNT efter dig, he he 😉

 7. Pingback: Tonårsmorsa » Inte riktigt som jag tänkt mig…

 8. Pingback: The flyttning from Hell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] kanske minns att min familj utökades (klickbar länk) för ett tag sedan? Ni kanske också minns att jag inte var helt nöjd över den […]

 2. […] har uppfostrat mina barn och ett gäng andra ungar, bott med ett helt gäng hundar, sköldpaddor och fiskar. Grillat på somrarna och gjort Afrikanska grytor på vintrarna. Jag har […]