Inte laktosfri tzatziki i alla fall…

dscn4376.JPG

Trots att jag har flängt runt rätt så mycket idag. Rättare sagt mer eller mindre hela dagen, så blev jag på kvälls kvisten sugen att sticka ner på stan. Kanske kan det bero på att min lilla Mabou kommer hem i morgon efter att ha spenderat två veckor med sin pappa? Hur som helst så blev jag så sugen att åka ner till min favvo-restaurang och hänga lite eftersom den ligger vid ån och det kändes så skönt att sitta där sent på kvällen och bara ta det lugnt.

dscn4370.JPGJag drog även med min min väninna Sofie och vi satt och snackade en hel del skit, som man behöver få göra ibland. Lösa lite världsproblem över en cola!

Okej, jag erkänner väl att jag inte kunde låta bli tzatzikin, trots att jag misstänkte att den inte var laktosfri. (Dessutom var den inte hälften så god som min hemgjorda!) Ibland kan man bara inte låta bli. Till barnens stora missnöje. Nu är min mage som en uppblåst ballong. D.v.s. full av luft. Och någonstans måste luften liksom ut…!

dscn4385.JPG

Det var i alla fall underbart att cykla hem med klänning, sent på kvällen, utan att frysa över huvud taget!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Inte laktosfri tzatziki i alla fall…

  1. Hej på dej
    Hopaps mgane mår bättre idag!!!
    ja visst är sommarkvällar bara sååå härliga… underbara!!!
    Vi satt ute igår till 1.30, och bara njöööt.
    Ha en bra söndag

  2. gud va sötta =)ja mina bli 1 v imorgon och de är 8 st var ju 9 i början men det sista var döds föd tyvär =( det är ellas första kul och 8 känns många men vi fixar det nog =) har du haft valpar innan ? har du några bra tips till mig , både jag o ella är nybörjare nämligen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.