Ögonfransböjare

ogonfrans.JPGJag vet. Det är ett I-landsproblem utan dess like. Ändå. Min ögonfransböjare har på ett obegripligt sätt börjat släta ut mina ögonfransar och helt enkelt göra dem RAKA! Ja, jag förstår inte ens själv hur det ens är möjligt, men uppenbarligen så är det möjligt.

Något annat som är ofattbart, är hur det kan reta upp mig så till den milda grad att jag böjer och böjer i ren ilska och när inte det fungerar (jag lovar, ögonfransarna blir rakare och rakare!) så blir jag riktigt upprörd.

Nåja, nu har jag inskaffat en ny ögonfransböjare. En sådan som faktiskt böjer och inte gör någon egen liten teknisk omöjlighet! Den nya gör att jag kan sminka mig lite på morgonen innan jag går till jobbet, utan att behöva svära. Utan att kasta ögonfransböjaren i golvet.

Ibland är livet lätt att leva!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.