Det ni inte finner i min blogg…

Sedan jag började blogga har jag ju varit noga med att inte lämna ut mina barns kompisar eller pojkvänner. Varken med namn eller bilder. Jag har använt första bokstaven i namnet när jag skrivit om dem, eller ibland de två första bokstäverna, om det finns flera som börjar på samma bokstav. Ibland har det inte varit helt lätt!

Ibland har det varit svårt, särskilt att bildblogga att hitta en bild som passar till där någon kompis INTE tittar fram! Ibland har kompisarna själva sagt att det är helt okej att lägga upp en bild på dem, men jag har nästan alltid låtit bli. Ibland har jag helt enkelt låtit bli att blogga om vissa saker för att inte utlämna kompisar, eller för att det inte skulle ha gått att INTE illustrera utan bild på dem.

Jag har under dessa dryga tre år som jag har bloggat, oftast lyckats, även om jag har gjort några, få undantag.

Men jag måste erkänna att det känns lite ”överkurs” nu när alla tre döttrarna bloggar, framför allt som de lägger ut mycket bilder och namnen på de som de umgås med!

Samtidigt är det ju inte så konstigt, eftersom det är deras vänner och bekanta och inte mina. Så jag fortsätter göra såsom jag gör, så får de göra på sitt vis. Men lite dragen vid näsan känner jag mig allt…! Där fick jag för min kämpande! 😉

Men, så ni vet, det jag censurerar bort, kanske ni finner någon annanstans…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.