Gravida!

babies_145.gifÄr alla kvinnor i Sverige gravida just nu, förutom jag? Alltså, allvarligt! Det är massor av magar när jag går runt på stan, flera av mina kollegor väntar barn, jag har en kompis som väntar barn och känner flera stycken till som är gravida. Så fort jag går utanför dörren känns det som om jag blir bombarderad med en massa magar? Är det bara jag som upplever det, eller är det helt enkelt så att jag är den enda som INTE är gravid? Är det här någon fluga, som bara jag har missat, eller…?

babies_232.gif

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Gravida!

  1. Lottis: Nej, men om du önskar att du vore, så önskar jag också att du vore…! Kram och hoppas att du blir!

    Kimmie: Oj, det kanske bara smittar i Uppsala då? :-S

    Birsen: Nej, fast med dig ÖNSKAR jag verkligen att du vore det! 🙁 Kram och håller tummarna för att du också blir smittad i denna epidemi! Kram!

  2. Ja, din iakttagelse stämmer,hela Uppsala är fullt av stora magar vart man än går! Själv vill jag helst inte bli smittad den här sommaren. Att stanna inne hjälper dessvärre inte för min del, det är ju här som den största faran finns!

  3. bra då e det itne bara jag som inbillar mig!! bara i juni födde 3st av mina tjejkompisar barn och igår träffa jag en 4 tjejkompis som hade beräknat igår så hon får sin beis när som helst.

  4. Stämmer!Jag träffade en kvinna i dag som fött barn för 2 veckor sen och hon sa att just nu var det en babyboom. Extra många barn föds just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.