Mabou är kär

sl370733.JPG

Det senaste halvåret har systrarna ibland ”retats” med Mabou (6) att han är kär i den eller den flickan. Varje gång har han blivit väldigt förnärmad och arg. Igår hände samma sak och han sa upprört ”NEJ, jag är inte kär i henne, hon är ful!” Eller: ”NEJ! Hon är ändå för liten för mig. Jag är inte kär i NÃ…GON!” Min bror som då var här, visade upp ett litet videoklipp på en liten flicka i Spanien när hon dansade salsa på stranden. Han berättade att det är en flicka som pratar minst lika mycket som honom…

Efter en stund sa Binta: ”Mabou! Erkänn att du är kär i henne!” Han svarade: ”Nej, det är jag inte…” med ett litet leende på läpparna. Den där ilskna, upprörda tonen uteblev. Binta fortsatte att tjata och efter en liten stund sa han, fortfarande med ett litet leende på läpparna: ” Okej då! Kanske lite grann…!”

Så nu vet ni! Det är flickan som kan dansa salsa i Spanien, som gäller…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Mabou är kär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.