ÄNTLIGEN!!

dscn4409.JPGdscn4420.JPG

(klickbara bilder, som vanligt!)

Äntligen är jag klar med flätningen av Isatou! Det tog verkligen hela helgen! Jag blev klar (med god hjälp av en grannflicka, som flätade ändarna, så det skulle gå lite fortare!) med själva flätningen strax efter klockan 16.00. Cyklade då ner på stan och träffade en bekant! Kom hem igen vid 19.00 och började jämna till flätorna med sax och sedan kokade topparna.

Det där med att jämna till är det absolut tråkigaste! Det tog nästan tre timmar…! Nåja, nu är jag klar i alla fall och jag är VÄLDIGT nöjd och stolt över resultatet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”ÄNTLIGEN!!

  1. Bobo: Ja, det är löshår! Topparna kokas för att synteten ska dra ihop sig i topparna, så de inte går upp. Förr brände man topparna, men det är lättare att koka, ändarna blir snyggare och de nöter inte heller sönder massa kläder. (Brända toppar var hårda!)

    Guppy: Ja, jag är jättestolt när jag ser resultatet, även om jag inte kände mig så glad medan jag höll på…! 😉

    Cel ´Dara: Tack! Jag är också nöjd och även Isa, vilket är viktigast! 🙂

    Eva: Jotack, det märkte jag allt…! Haha… Ja, jag är nöjd! 😀

  2. stephanie vart flätad för 2veckor sen tror ja d blir nu, i 4 1/2time satt hon! men det är värt jobbet för man slipper att kamma och allt varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.