Jag är en riktig glädjedödare!

dsc00986.JPG

De tar i. De tar i ända från tårna. Mina barn laddar inför reggaefestivalen som startar här i Uppsala nu på Torsdag. Jag jobbar på Torsdag och Fredag och har planerat att försöka gå på Lördag. Men Isatou fyller år på Torsdag och jag vet inte när vi ska hinna fira hennes födelsedag?!

Jag vet ju hur det är när det är Reggaefestival i Uppsala. Flickorna är där mer än hemma. De kommer i stort sett bara hem för att sova och käka lite på väg i säng! Naturligtvis brukar mitt hem överbefolkas under reggaefestivlaen av en massa släktingar och vänner och barnens vänner som kommer från andra städer…! Jag känner dock ingen oro över att de är på Reggaefestivalen utan mig. De gånger de varit det har jag fått flera samtal från gamla bekanta som jag nästan glömt bort: ”Fatou! Oroa dig inte! Jag är här med din dotter, jag har full koll!”

Eller som Binta sa en gång: ”Shit vad jobbigt det är med alla dina gamla och nuvarande kompisar som kommer fram och säger; så du vet så känner jag din mamma/morbror/pappa/farbror/mormor etc. och jag håller koll på vad du gör!”

Eftersom jag varit ung själv (tro det eller ej!) så kan jag verkligen fatta hur jobbigt det är och eftersom jag varit ung själv så inser jag hur nödvändigt det är med vuxna som håller koll när ungdomarna är ute och på årets stora fest!

Shiiit, vilken glädjedödare jag är! (Yippie!!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Jag är en riktig glädjedödare!

  1. Hahaha stakkars ungdomar!!! men som sagt man vet ju hur man själv har varit…
    åh .. varje år säger jag att jag ska åka på festivalen.. å varje år blir det inte av…
    Men… jag litar på att nån av er återberättar festivalen åt mig.. 🙂

    Kan ni inte fira henne på onsdagen? eller nä JAG vet.. tvinga upp dem på torsdagsmorgonen innan jobbet och fira då.. *ler* nä fy på mig hoppas det löser sig till det bästa

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.