Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Lumbago och jag…

  1. Här kommer ordpolisen: lUmbago heter det! ; )
    Men stackars dig! Ryggskott är inget kul. Fick det själv för första gången ett par veckor efter Linnéas död. Känner fortfarande lite… Men försök håll igång och stretcha. Det värsta man kan göra är att bli stillasittande!

    Stor kram!

  2. Ludmilla: Haha… Ja, jag skrev bara av vad som står på läkarintyget, med andra ord så stavar jag som läkaren som undersökte mig. Men det förvånar mig inte att det står fel, för på ett annat ställe står det: ”palpömhet i hella ländrygg” Hella? Är inte det typ Grekland plus ett s?! 😉 Ja, det gör vansinnigt ont! Försöker röra på mig, men varligt, för det gör som sagt, vansinnigt ont! Kram!

  3. Du, prova att töja medelst ”muslimsk böneställning” – det brukar hjälpa. Lumbago…det betyder att läkarn inte visste varför du har ont, bara att du har smärta i ländryggen. Lumbago betyder ”smärta i länden”.

    Gå till en riktig sjukgymnast…fast är hon bra så måste du börja träna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.