Lite olika prioriteringar…

reggae.jpgDet var ju meningen att jag skulle jobba idag och imorgon, men p.g.a. mitt ryggont, så blev det ju inte så. Jag hade också planerat att gå på reggaefestivalen på Lördag, när jag skulle vara ledig.

I natt när jag kom hem från sjukhuset och berättade för barnen att jag blivit sjukskriven i en och en halv vecka så var Binta ´s första reaktion: ”Yes! Då kan du ju gå på reggaefestivalen alla dagarna!”

Nja, låt mig uttrycka mig så här: vid 37 års ålder, med mängder av reaggefestivaler och konserter i ryggsäcken och med en smärta som skulle ha kunnat döda en ko, så är kanske inte reggaefestivalen min högsta prioritet! Jag befarar till och med att jag antagligen inte ens kommer att gå på reggaefestivalen på Lördag, när jag planerat.

Nu är jag i och för sig övertygad om att inget ryggskott i världen skulle ha kunnat stoppa Binta från någon reggaefestival, men faktum kvarstår: min prioritet just nu är snarare att bli bättre i ryggen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Lite olika prioriteringar…

 1. Min syrra (som e lika gammal som Binta) har varit väldigt ”svag” o förkyld o legat hemma i en vecka
  men som av ett under blev hon frisk nog att åka till Uppsala o reggaefestivalen
  o bo på en lerig camping…
  Hoppas din rygg blir bättre snart!! Snåla inte på painkillers, d hjälper dig att orka hålla dig i rörelse,
  vilket e bra i längden (min pappa har ryggproblem, så jag vet!) KRAM

 2. Prioriteringarna ser inte bara olika ut i olika skeden i livet…….de kan dessutom förändras blixtsnabbt från den ena sekunden till den andra…….

  Här kommer kryapådigkramar.

  *kramar försiktigt*

 3. humlan: Ja, det var en bra idé! Tack för den, jag som älskar att bada! 🙂

  mariebrima: Ja, det är som sagt, lite olika prioriteringar för olika åldrar, märker jag…! 😉

  Eva: Ja, det är alldeles uppenbart! *Kramar försiktigt tillbaka!*

 4. jäklars ..ryggskott ..då vet jag vad du går igenom
  krya på dig …hoppas du fick nått
  inflamations dämpande oxå
  ..som voltaren eller diklofenak

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Uppsala Reggaefestival kritiseras hårt (Samlat inlägg om URF 2005-2008)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.