Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Bildbevis

  1. Han är så söööööööt så att jag kan äta upp honom,
    hoppas min framtida unge blir lika charmant en dag.

    Bless yah

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Uppsala Reggaefestival kritiseras hårt (Samlat inlägg om URF 2005-2008)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.