Desperat!

dscn4478.JPG

Binta njuter i fulla drag av den pågående reggaefestivalen. Ikväll hade jag planerat att gå med barnen. Jag hade till och med köpt nya kläder inför festivalen och såg verkligen fram emot den. Just ikväll ska de bästa artisterna uppträda. Det är flera stycken som jag gärna velat se.

Tyvärr har min ryggsmärta satt stopp för alla planer på reggaefestivalen. Binta har ändå lite svårt att förstå att jag har för ont för att ens överväga att stå i lera för kunna delta i festivalen!

Binta: Men kom igen då, mamma!

Jag: Nej, men alltså, jag har för ont. Jag KAN inte!

Binta: Men har du inga värktabletter du kan ta då?

Jag: Jo, men de starka somnar jag av!

Binta: Perfekt! Då kan du ligga på gräset där och sova, medan du lyssnar på musiken… eller förresten, då tror de kanske att du är hög och har knarkat och det är ju inte så bra… fast det vore rätt coolt om de tog just dig, som inte ens dricker, liksom… Haha…

Jag: Jag tror nog INTE det är någon bra idé! Dessutom har jag som sagt för ont…!

Binta: NEEEJ, men JAAAG vet!! Du går dit, sedan står du i publiken och kollar, sedan typ somnar du och då tror de att du svimmar, då kommer de att ta dig backstage!! Då får du även träffa artisterna backstage, som Mabou fick göra igår! MAMMA! Kom igen då! Det är ju HELT PERFEKT!!

Jag: Binta! Jag gillar visserligen reggae, men jag är ju inte desperat!!

Binta: Men ändå… du har ju VÄRSTA CHANSEN nu! Fast du blivit så gammal…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Desperat!

  1. Ã…h, jag tittade efter dig på reggaefestivalen, hade sett fram emot att prata med dig en stund, men då förstår jag att jag inte såg dig! Ha det bra! Kram från Monica.

  2. Monica: Jättetrist! Men med min rygg, så var det verkligen inte läge! Hoppas ni hade askul i alla fall!! Kanske såg du något av mina barn? De har öst på hela helgen!! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.