Gästblogg

Ludmillas blogg (klickbar länk) gör en gästblogg hos mig:

Varför bråka om min dotters död?

Som säkert många har märkt så har det den senaste tiden funnits ytterligare bloggar som dessutom utger sig vara sanningen om Linnéas död.

Jag kommer inte att kommentera de inläggen och inte heller skriva något mer än det som jag tycker är lämpligt på denna blogg. Eftersom somliga har kommit med mindre uppmuntrande kommentarer har jag blivit rådd att sätta på granskningen innan jag släpper fram kommentarer. Det känns jättetråkigt.

Jag försöker bara överleva dag för dag i min sorg.

Anledningen till att jag startade denna blogg var för att jag inte ville skriva om mig på Linnéas minnessida som hennes pappa startade (och var en stor hjälp för mig och många andra från början). Minnessidan skulle ju handla om Linnéa och inte om mig.

Jag stödjer inte längre Linnéas minnessida.

Jag har inget att dölja och allt av intresse vad gäller Linnéas död kommer att komma fram på olika sätt.

Vad gäller det äktenskap som tog slut för 12 år sedan kommer jag inte kommentera det.

Självklart finns det alltid två sidor av historien och det finns mängder med ofördelaktiga saker att säga men jag tänker inte sänka mig så lågt.

Jag tänker inte ge mig in i en smutskastningskampanj och jag tror definitivt inte att det är det som Linnéas skulle önskat.

Det som har varit har varit. Det var länge sedan.

Nu måste vi försöka komma vidare.

Hur svårt det än är.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Gästblogg

  1. ~Maria~: Ja, tydligen så är det svårt att hålla reda på sina egna utlägg och vilka övertramp man gör och från Aftonbladets sida svårt att hålla reda på sina egna regler. Men det ligger väldigt bra här hos mig! 🙂 Kram!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Jag upphör aldrig att förvånas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] har tidigare skrivit om Ludmilla och om inlägg som moderatorn tagit bort. Då fick hon göra ett gästinlägg i min […]