Nu kör vi!

Alter Ego har uppdaterat denna sida, därför bloggade jag ett dygn på min gamla blogg, på Aftonbladet. Nu är uppdateringen klar och jag ska tydligen kunna blogga, medan Alter Ego fortsätter snygga till på min sida!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Nu kör vi!

  1. -> Sofie, om du menar de länkar som låg uti i kolumnen, antingen de interna eller till favoriter etc. Så ligger de i kulisserna och har inte kommit ut än. De kommer så småningom.

    Layouten ska inte se ut såhär utan jag håller på att bygga upp en ny
    /Alter Ego

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.