It ´s a vampire thing da goan…

Snart ska jag släppa det. Men inte riktigt än… Efter ett gott skratt måste jag publicera denna video från Sundancefestivalen i ROM som inleddes på följande sätt av Mutabaruka och Groundation SPEAK UP:

Med lite ironi mot Sverige, skriver utländsk media bl.a. detta om Sverige och Sean Paul!

Tidigare bloggar i samma ämne (klickbara länkar):

Liiite humor är det trots allt…!

ONE LOVE!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”It ´s a vampire thing da goan…

 1. Bloggsvar: Hahaha… vad jag skrattade när jag spelade för första gången… *asg* Det ska jag testa fler gånger.. Tack för att du delade med dig =)

  Jennys senaste inlägg..Beroende

 2. Bloggsvar: Ska visa spelet för mina barn, o de vill med all säkerhet ha på ljudet =) Jag har inte riktigt tröttnat på det ännu… *ler* Kan man pausa någonstans??

  Kom gärna med fler tips…

  Jennys senaste inlägg..Beroende

 3. På testerna går det väl inte att se om cannbis rökts senaste dagarna i Sverige eller några dagar innan de ankom till Sverige. Eller hur funkar det? Måste vara svårt för polisen att fälla dem för detta när de var så få dagar i Sverige om de inte tog dem på bar gärning?

 4. sofie: Jo Cannabis kan spåras i blodet upp till ca 4 månader efter intag om det görs med blodprov. Är det bara urinprov så finns det inte i kroppen i mycket längre än en vecka, ofta inte ens det. Det är olagligt att ha spår av substansen i kroppen i Sverige, det är därför dom gör blodprov så att dom kan sätta dit dem även om det var flera veckor sedan dom rökte.

  Man kan ju fråga sig varför inte polisen beter sig så här mot de svenska ungdomarna på Hultsfred. Jag kan sätta min högra fot på att dom hittar mycket mer och- mycket tyngre droger där.

 5. Sofie: Jo, jag tror det stämmer det chris skriver i kommentaren under din. Däremot så vet jag inte varför det sätts in så stora resurser på att artisterna använt en drog, kanske inte ens i Sverige. De resurserna tycker jag känns lite bortkastade även om man kan förstå att man inte ska se ”mellan fingrarna” med det för att de är artister. Men det känns som om vi behöver de resurserna mer för narkotikabekämpning för våra ungdomar som bor och lever i vårt land och då menar jag INTE att mans ka plocka in alla som lämnar reggaefestivalen, för att de KAN ha använt en drog…!

  chris: Jag instämmer i ditt inlägg!!

 6. Skulle vara bättre om Sverige – och övriga världen – omdefinierade sin drogpolitik med en legalisering/avkriminalisering av lättare hallucinogener, religiöst bruk av entheogener samt Cannabis.

  Men varken polis, politiker eller befolkningen vill se detta då man i Sverige är a) uppskrämd av polisstaten b) stödjer polisstaten c) jobbar åt polisstaten

 7. Nolltolerans mot narkotika är förövrigt en politisk LÖGN!

  Cannabis borde man åtminstone kunna se genom fingrarna på då det främst skadar rökaren, inte lika vanligt att pårökta människor går bärsärkagång som fulla gör… :C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.