Smärta skapar ilska?

Jag har känt mig förbannad i flera dagar. Kritisk till en massa saker runt omkring mig, som normalt kan göra mig irriterad men inte riktigt upprörd.

Jag känner hur det liksom kryper innanför skinnet på mig… Jag undrar om det är min ryggsmärta som gör mig aggressiv och arg? Som gör att jag känner mig lättretlig? Hur som helst, tur att jag inte har kroniska smärtor i så fall, för jag skulle bli galen. Jag avskyr verkligen att känna mig arg, utan anledning.

Nu är jag verkligen trött på Lumbago. *Viftar irriterat omkring mig och får ännu mer ont i ryggen*

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Smärta skapar ilska?

  1. Agge: Så jag ska ha två ungdomsskockar att reta mig på? Haha…. ”Vi” håller på att bygga om. Eller, rättare sagt, Alter Ego håller på att bygga om hos mig! 🙂 Jag är jättenyfiken på hur det blir!

    Eva: Ja, jag hoppas jag blir av med den här objudna gästen snarast, för jag är verkligen less på den nu!

  2. Ja, man blir väldigt arg i bland när man har ont. Nu har du ju haft ont i över en vecka så det är inte konstigt du börjar känna så. Speciellt när man kör över sig själv för att försöka göra saker som är enkla för andra men jättesvårt när man har ont. Man blir så slutkörd samtidigt som man har så ont och så blir man lätt arg och irriterad. Hoppas verkligen detta går över för dig snart. Tycker du ska diskutera om det finns bättre smärtlindring med läkaren i morgon.

    Kramar

  3. Sofie: Ja, jag märker det! Usch vad irriterad jag känner mig till och från!

    Birsen: Ja, det hoppas jag med. Ja, jag har fått värktabletter, men tycker inte de hjälper så mycket längre, som de gjorde i början…!

  4. Jag googlade på smärta och ilska, hittade det här. Jag har svår diskbråck, op hjälpte inte. Jag är hela tiden skitförbannad. Fräser åt både man och barn, och blir trött på mig själv. Fortsätter det så här så lever jag väl själv snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.