Det blev billigt. Och den är MIN!

Min mobil har varit paj ett tag. Inte lite problem med tangenterna eller så, utan paj på riktigt. Ibland har det varit skönt. ”Fick du mitt sms?” ”Nej, det är fel på min mobil” Ibland har jag blivit skitirriterad, för jag har missat viktiga sms eller telefonsamtal. Ibland är det faktiskt skönt att inte kunna bli nådd överallt.

De senaste veckorna har den funkat i genomsnitt en halvtimme-timme i veckan. Jag älskade verkligen min mobil och trots att den nu är gammal som gatan, så har jag inte förmått mig att byta ut henne.

De senaste veckorna har jag inte ens kunnat använda henne som väckarklocka. Lustigt nog har jag ändå vaknat EXAKT på minuten när jag behövt kliva upp, trots att jag ställt den på olika tider olika morgnar.

Nu har min omgivning dock fått nog. Idag fick jag en fin mobil av en kär vän. Han tycker det är irriterande att inte få tag på mig eller att jag inte svarar när han smsár. Det enda som var viktigt för mig var att det skulle vara en Nokia. Efter att ha testat i stort sett alla märken på marknaden, så är det Nokia jag trivs allra bäst med!

Nu har jag fått en, i mitt tycke ganska avancerad sak. Jag fattar typ ingenting. Men en ny mobil har jag fått. En Nokia. Billigt blev det med. För min plånbok, alltså…! 😉

P.S. Fast nästan alla mina nummer i min gamla var visst sparade i mobilen och inte på kortet, så alla som känner mig IRL får gärna smsá mig sina nummer, så jag kan lägga in dem i den nya! Jobbigt, men man kan ju inte få allt! 😀 D.S.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Det blev billigt. Och den är MIN!

 1. Va kul med en ny mobil. Måste bara säga att själv så tycker jag att Samsung är bäst. Har haft erikson först, nokia sen men ville ha en röd telefon som nokia inte hade då och jag bytte tvunget till samsung för färgen va viktig liksom. Sen så kan jag säga att efter 2 år och ett snabbbesök i toan så funkar den utmärkt. Ja jag råkade tappa den i toan och den är nog vattentät för inte minsta vattenskadan fick den hahhahaha…därför är S bäst!!!!

  go natt!

  Birsens senaste inlägg..Bio

 2. Birsen: Ja, det är toppen! Jag har lite svårt för Samsung, även om de har riktigt snygga mobiler, men det där är ju som man trivs med och blir van med. Det där med vattentätheten är dock en VÄLDIGT bra reklam för dem. Så fort jag fått fel på en mobil eller min trådlösa hemma och man ska lämna in den så säger de: ”Den är vattenskadad, då gäller inte garantin!” Även om jag VET att vissa omöjligt kommit i kontakt med någon vätska…! Grrr… Håll hårt i din Samsung… eller förresten, det är ju just det du INTE behöver göra. Den klarar sig ju ändå…! 😀 Kram!

 3. Kul med en ny mobil. Har själv haft Nokia i flera år men fick en Samsung (röd) i present för några år sedan. Snygg men vi är inte riktigt sams mobilen och jag – Nokian var betydligt mer lättanvänd… 😀

  Jennys senaste inlägg..Honung

 4. Cel ´Dara: Nej, jag behöver den verkligen!! Älskar presenter!!

  Jenny: Ja, är man van vid Nokia så är det svårt att vänja sig med något annat!

  Ister: Ja, en Nokia är ändå en Nokia. Hoppas det blir bra med nya telefonen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.