Tävling! Vad vet du om Tonårsmorsa?

Efter mina läkarbesök idag, så gick jag till Mc Donalds. Jag köpte en hamburgare och en milkshake (ja, jag kom på efteråt att jag är laktosintolerant, så vi får se hur luften blir här hemma ikväll…) Det fanns ett enda skäl till att jag gick till just ”Donken” och käkade och det är upp till dig som läser att lista ut vilket:

 • Jag ÄLSKAR verkligen hamburgare!
 • Jag älskar hela Mc Donaldskonceptet!
 • Jag var hungrig!
 • Jag hade för ont i ryggen för att ta mig hem!
 • Jag var, efter en och en halv veckas sjukskrivning och med alla ungar och hundar hemma, skittrött på min hemmiljö och tog helt enkelt en kvarts semester från hela skiten!
 • Jag hade köpt hem mat som jag själv inte tyckte om, så jag stannade och åt på ”Donken” för att slippa äta hemma!
 • Det jobbar en skit snygg man på ”Donken” som jag vara var tvungen att spana in!
 • De har gratis tidningen Metro där och det var pinsamt att bara gå in och ta den utan att handla något…
 • Det var bara för att reta barnen så jag kunde komma hem och säga: ”Haha, jag har käkat på Donken idag, det har inte ni!”
 • Jag var hungrig och ville käka ute, men hade inte råd till något annat.

Ja, nu har ni några alternativ att välja på! Vinnaren får en biobiljett av mig. Om det är flera med rätt svar så drar jag lott så det blir en vinnare. Om ingen gissar rätt får jag göra en ny tävling! För er som gissar fel: Ni är tvungna, som straff, att läsa min blogg varje dag i en vecka! Hehe…

Vinnaren utses nu på Söndag! Håll ögon och öron öppna…! För dig som har en egen blogg: du får gärna sprida den i din blogg och om du då länkar till detta inlägg, så får du räknas som två röster om jag får dra lott om de som har det rätta svaret! Kul, va?!! 😀

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

29 svar på ”Tävling! Vad vet du om Tonårsmorsa?

 1. Det där var svårt fast jag känner dig så väl, för flera alternativ som skulle passa och även fast jag inte vet svaret, så är det väl fusk om jag gissar och råkar ha rätt.

  Hoppas det gick bra hos doktorn iaf.

  Jo och det börjar likna något nu med nya designen, måste bara kolla igenom sidmallarna, dessa förbaskade koder 🙂

  AlterEgos senaste inlägg..Det var den datorn det

 2. AlterEgo: Fast du får gissa, för först hade jag bara tre svar. varav ett var det rätta, då tänkte jag skriva att ingen som känner mig IRL får svara, men sedan la jag till så det finns 10 alternativ, för att alla ska kunna svara, även om man känner mig. Det är sant att det finsn flera svarsalternativ som SKULLE KUNNA stämma, men det finns bara ETT som stämde idag! 🙂

  Jag är så nyfiken att jag nästan spricker!!

 3. hej.
  jag tror det var för att du ville ha lite semester från skiten haha, lite ovanligt för att vara dig men jag chansar på ett roligt alternativ 🙂

 4. Jag tror att det rätta svaret är detta

  ”Jag var, efter en och en halv veckas sjukskrivning och med alla ungar och hundar hemma, skittrött på min hemmiljö och tog helt enkelt en kvarts semester från hela skiten!”

  black_oceans senaste inlägg..Det blev blött….

 5. Chansar påa tt du verkligen gillar mac.
  Apropå Mac D vi hade en kille hos oss som har jobbat där, han stannade i fyra månader, och gick ner 13 kilo utan att träna. Han åt jätteluncher men inte frukost, lunch och middag på donken, rätt intressant va? Förvisso ung och han tränade inte!

  vad har hänt med din blogg? Känner inte alls igen mig. =/

  menuettes senaste inlägg..Håller du inte med, är du emot

 6. Astera: Tack för förslaget, svaret kommer på Söndag! 🙂

  black_ocean: Som sagt, svaret kommer på Söndag! 🙂 Tack för att du lämnat förslag!

  menuette: Tack för förslaget! Ja, det var verkligen underligt! Undrar hur det kommer sig? Eller så sätter det sig bara på en i längden, om man käkar Mc Donalds länge…! Med bloggen? Jo, Alter Ego håller på att uppdatera hela sidan och göra nya bilder och allt, jag är så nyfiken att jag nästan spricker! 😀

  Ludmilla: Haha… Ja, eftersom du tycker synd om mig så får du två röster om du har rätt svar! Man kan tävla ända till jag meddelar att jag ska plocka ut en vinnare på Söndag! 🙂

  Melinda: Tack för alla bidrag, jag ska hålla tummarna för er alla! 😉

 7. Får man gardera sig med 1×2, jag menar jag är ju tre personer, så då borde jag få rösta på tre förslag.

  På A säger jag Du var hungrig, för det måste du varit om du tog svängen förbi Donken, tror inte du är en person som springer där speciellt ofta.

  På B svarar jag, att du tog en kvarts semester efter att ha varit hemma 1 ½ vecka. Tror nämligen att Isa ändå hade lagat mat åt de andra ( om dom nu var hemma)

  På C svarar jag Hmmm nu blev det svårt för det står mellan inte hade råd med något annat (men du var jäkligt hungrig A) Du kan visserligen ha haft någon äcklig mat hemma också, och då ligger det närma till hands att reta barnen att de inte fick äta på Donken och frågan är om du står ut med livet som skulle ha blivit, åtminstone på Mabou.

  Se där ja, nu blev det inte många alternativ kvar … Det blev lite mer som ”här har ni mitt liv”.. Ska bli intressant att höra hur du tänkte när du skrev frågorna och hur nära jag var i mina gissningar på sanningen.

  Måste ja gissa på ett svar, så blir det A för det tror jag hänger ihop med C och naturligtvis skulle du ändå inte gjort det om inte B varit med 😉

 8. Alma: Haha, jag skulle godkänna din kommentar, men det gick inte, för du hade ju godkänt den själv! Hahaha… Jag ska ge en förklaring på alla svar, både det rätta och de felaktiga. Hmmm… tre möjliga svar? Normalt skulle jag ju måsta säga nej, men eftersom du har hela min sida i dina händer nu när du håller på att uppdatera och fixa den, så vågar jag ju inte neka den. Då kanske du raderar alla mina inlägg sedan över tre år…! Så ja, det är väl bara att hålla med…! 😉

 9. Pingback: Tonårsmorsa » Blog Archive » Tonårsmorsa Tjuvlyssnar…

 10. Pingback: Tonårsmorsa » Blog Archive » Tonårsmorsa Tjuvlyssnar…

 11. Pingback: Tonårsmorsa » Blog Archive » Från barnen kommer sanningen…

 12. Ã…h detta var inte lätt!
  Men jag gissar iaf på det här: ”Det jobbar en skit snygg man på “Donken” som jag vara var tvungen att spana in! ”,
  mest bara för att ingen annan gissat på det svaret.
  Men även för att jag tycker du kan behöva piggas upp med lite skönt pirr i magen nu när du har ont i ryggen. 😉

  Cel’Daras senaste inlägg..Inget att hurra för

 13. *skrattar*
  Såklart det är en snygg kille som jobbar där! Med sån värk som du har behöver du verkligen piggas upp lite med att vila ögonen på någon.
  Krya på dig!!! Kram Jessica-Väsby

 14. Ingen kan rimligen älska McDonalds, så mitt svar blir:
  ”Jag var, efter en och en halv veckas sjukskrivning och med alla ungar och hundar hemma, skittrött på min hemmiljö och tog helt enkelt en kvarts semester från hela skiten!”

  Roberts senaste inlägg..Andra novellen klar

 15. Pingback: Tonårsmorsa » Blog Archive » Ensamstående- på gott och ont!

 16. Pingback: Tonårsmorsa » Blog Archive » Livet är ett under!

 17. Mitt förslag som jag tror på…
  Jag var, efter en och en halv veckas sjukskrivning och med alla ungar och hundar hemma, skittrött på min hemmiljö och tog helt enkelt en kvarts semester från hela skiten!

  Kram Gunilla

 18. trots att man följt denna blogg så länge så är det svårt att gissa på en sådan fråga…
  Men jag gissar på ” Jag var, efter en och en halv veckas sjukskrivning och med alla ungar och hundar hemma, skittrött på min hemmiljö och tog helt enkelt en kvarts semester från hela skiten! ”

  Birsens senaste inlägg..trött

 19. Jag gissar helt enkelt på ”Det var bara för att reta barnen så jag kunde komma hem och säga: “Haha, jag har käkat på Donken idag, det har inte ni!” bara för att tanken tilltalar mig!

  Ha det så bra!

  Maldes senaste inlägg..Då har jag slutat…

 20. Pingback: Tonårsmorsa » Nyinvigning!

 21. hejsan, snygg design, jag har aldrig varit med i en sån här tävling, men ok , jag tror att du efter en veckas sjukskrivnig var trött på allt o gick o åt hamburgare, för det skulle jag gjort, ha en bra dag

 22. Pingback: Tonårsmorsa » Det rätta och de felaktiga svaren i tävlingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Tonårsmorsa Den som tvättat flest klädhögar när hon dör-vinner! « Tävling! Vad vet du om Tonårsmorsa? […]

 2. […] Tonårsmorsa Den som tvättat flest klädhögar när hon dör-vinner! « Tävling! Vad vet du om Tonårsmorsa? […]

 3. […] Glöm inte att TÄVLINGEN går ut i […]

 4. […] Glöm inte att tävlingen tar slut i morgon! Gissa och ta chansen att vinna en […]

 5. […] P.S. Jag har inte glömt tävlingen! […]

 6. […] nu har vi då kommit fram till tävlingens slut! Det är så många som 18 personer som gett sitt svar i tävlingen. Naturligtvis kan bara EN […]