Tonårsmorsa Tjuvlyssnar…

Hört idag i väntrummet på vårdcentralen:

Man i 60-års åldern till sin fru:

Mannen: Har du sett att han som städar i vår trapp nu är svart?

Frun: Ja, jag såg det…

Mannen: Han hejjade på mig i morse.

Frun: Gjorde han? Vad sa han då?

Mannen: ”Hej”. Ja, de stackars krakarna, det är inte lätt för dom där att få jobb heller… Då är det ju tur att han kan städa våran trapp…

En kvinna runt 30 kommer förbi med en liten pojke på armen. Pojken ser ut att vara mulatt.

Frun: Men vilken liten sötnos då!

Mannen: Ja, så liten och tittar på alla med sina ögon.

Frun (till pojkens mamma): Hur gammal är han då?

Mamman: Han fyller ett år snart.

Frun: Men är han din, då?

Mamman (skrattande): Ja, han är min!

Vi sitter i väntrummet till provtagning. Efter en stund vänder sig kvinnan till mig:

Vad ska du göra då, ska du också ta prover?

Jag: Ja.

Frun: Jaha, det ska ju jag också! 😀

No bullshit?

(Missa inte min TÄVLING!!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Tonårsmorsa Tjuvlyssnar…

 1. ”De stackars krakarna”…? Haha, så kan man ju oxå uttrycka sig!Fattar inte att mammman skrattade när frun undrade om pojken var hennes. Jag hade ju blivit tvärsur.. men , men… Jag är väl iofs känd för att ha kort stubin i såna sammanhang! 😛
  Kram på dig, hoppas ryggen är på bättringsvägen

  Cel’Daras senaste inlägg..Nu håller vi tummarna, ok?

 2. Nu fick jag skratta lite har pa jobbet, sa har mitt i natten! :p Det roliga med denna historia ar att synen ”frun” hade dar ar vaaaldigt utbredd, men jag kan ge mig pa att hon ocksa ar en av dem, som i en enkat skulle svara nej pa fragan om hon har fordomar om invandrare. Manniskan(nu menar jag oss manniskor)vet sa lite om sig sjalva…. Vardagsrasismen och fordomar(aven sk omvandrasism)ar storre an man tror. Man blir ju helt stum ibland da man umgas med nya manniskor som inte kanner till ens familje situation, da kan man fa hora bade det ena och det andra… Vilka bortforklaringar man har fatt hora genom aren!(efter de insett att de har gjort bort sig) Kanner du igen dig?? Ha ha…. Ha det gott i helgen och krya pa dig! 🙂

 3. ha ha, vad säger man?

  Tycker faktiskt lite synd om såna människor som ”frun”, just pga att deras liv måste vara oerhört begränsat och fattigt.

  Hur som, själv älskar jag mulattbarn, de är så söööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööta.

  och så är det något speciellt med just ”mulattbarn”.
  och vuxna mulattkillar är ju bara…så snygga!

  Brownys senaste inlägg..Ibland undrar jag…ofta undrar jag…

 4. Det där känner jag igen, fast lite omvänt! Min man är mulatt och vår äldsta son är blond och blåögd. När han var i värsta trotsåldern tyckte min man att det var extremt irriterande med alla som stirrade på honom när han var tvungen att bära iväg sonen på affären/i bussen osv. En stor svartmuskig man och en liten ljuslockig gosse, tänk dig alla blickar… En gång var det en kassörska som öppet ifrågasatte om han verkligen var far till barnet. Maken har en ruggigt humör, så jag kan garantera att alla i den affären fick reda på att han var sonens biologiska far…

  Ewas senaste inlägg..Födelsedag, Skogsäventyr & Pelle Svanslös

 5. Cel’Dara: Ja, de sa väldigt korkade saker, men de kändes konstigt nog ändå väldigt oförargliga. Antingen blåste de mig helt, eller så förstod de helt enkelt inte bättre…! :-S

  JD: Jag fattar precis vad du menar. Har skrivit en hel del blogginlägg om just detta fenomen också. Alla säger ”jag är inte rasist” sedan kommer det där ordet man verkligen ska passa sig för ”men…” det som kommer därefter är nämligen själva huvudinnehållet av vad man tycker! Om du inte gillar ”utlänningar” varför inte säga som det är: ”jag är rasist, för jag gillar inte…”?

  Daniel: Ja, ibland undrar man hur många som står hemma i stallet? 😉

  Browny: Ja, jag känner också viss empati. Det låter så himla… instängt liksom…! Kul att du gillar sidan! 🙂

  Ewa: Jag fattar vad du menar, Jag har tre bonussyskon. Deras mamma är svensk, pappan från gambia. Den äldsta ser ut som vilken mulatt som helst, medan de två yngre är blonda, blåögda och ser inte alls ut som mulatter…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.