De som gissade på rätt svar i tävlingen!

Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av att så många gissade på rätt svar!! Hela tolv personer. Jag vet inte om det beror på att ni har så god kännedom om mig, eller att ni utgick från er själva, eller om det fanns någon annan anledning. Men jag vet att det är coolt att ni alla har svarat rätt i tävlingen:

Hoppas jag nu får in länkarna rätt, på er som har bloggar, annars får ni hojta till. Så nu kommer jag alltså göra klappar med era namn och sedan kommer någon av barnen få dra vinnaren av biobiljetten!

*Trumvirvel* Det dröjer en liten stund…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”De som gissade på rätt svar i tävlingen!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » NU är VINNAREN utsedd!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « De som gissade på rätt svar i tävlingen! […]