Det rätta och de felaktiga svaren i tävlingen!

Ja, nu har vi då kommit fram till tävlingens slut! Det är så många som 18 personer som gett sitt svar i tävlingen. Naturligtvis kan bara EN vinna. Jag vet inte ens själv vem det blir ännu, men här kommer i alla fall motivering till det rätta och de felaktiga svaren:

  • Jag ÄLSKAR verkligen hamburgare! Nej, det är ett nödvändigt ”ont” när jag äter hamburgare. Det är verkligen INTE en av mina favoriträtter. Jag tror inte ens att det är en gång per år som jag blkir riktigt sugen på hamburgare!
  • Jag älskar hela Mc Donaldskonceptet! Nja, det vore att överdriva, även om det ibland är väldigt praktiskt att ha ett Mc Donalds till hands när man till exempel håller på att julklappshandla, är stressad och snabbt måste få något i magen…!
  • Jag var hungrig! Det var jag faktiskt inte! Jag hade redan ätit.
  • Jag hade för ont i ryggen för att ta mig hem! Visserligen hade jag ont i ryggen, men de senaste dagarna har det varit ganska okej att cykla, för jag kröker då ryggen i ett läge som gör mindre ont än att gå.
  • Jag var, efter en och en halv veckas sjukskrivning och med alla ungar och hundar hemma, skittrött på min hemmiljö och tog helt enkelt en kvarts semester från hela skiten! Japp! PRECIS SÃ… var det. Jag började cykla hem från läkarbesöket. När jag kommit en bit på vägen tronade Mc Donalds upp framför mina ögon och det tog emot så mycket att åka hem, att jag bestämde mig för en kvarts semester innan jag skulle åka hem och möta min familj igen…!
  • Jag hade köpt hem mat som jag själv inte tyckte om, så jag stannade och åt på “Donken” för att slippa äta hemma! Jag hade köpt hem grillad kyckling och potatissallad. Något som jag skulle föredra framför en torr Big Mac.
  • Det jobbar en skit snygg man på “Donken” som jag vara var tvungen att spana in! Tyävrr. Ingen som jag sett i alla fall….!
  • De har gratis tidningen Metro där och det var pinsamt att bara gå in och ta den utan att handla något… Naturligtvis tog jag en gratistidning att kika i medan jag hade min ”minisemester”, men det var inte anledningen till att jag gick in där.
  • Det var bara för att reta barnen så jag kunde komma hem och säga: “Haha, jag har käkat på Donken idag, det har inte ni!” Nej, även om det hade varit det roligaste svaret! Det skulle ha kunnat vara så, men det var det inte. Sanningen att säga så vet de ännu inte att jag varit där och ingen verkar ens ha upptäckt det i bloggen, eftersom ingen nämnt det…! 😉
  • Jag var hungrig och ville käka ute, men hade inte råd till något annat. Det kunde ha stämt, men så var det alltså inte denna gång!

Jag vet ju att de flesta som gissat har gissat på det rätta svaret. Nu återstår bara att se hur många det är och sedan dra lott för att på så sätt få fram EN vinnare! Håll tummarna! Vem ska få gå på bio?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.