Nyinvigning!

Som ni ser, så har det hänt en hel del på min sida! Allt ska nu vara uppdaterat och fräscht! Jag hoppas att ni, liksom jag är nöjd med nya uppdateringar. Alla som tycker det ser bra ut, går in på DENNA blogg och skriver vad ni tycker i hennes senaste inlägg, det är nämligen hon (Alter Ego) som gjort hela designen, uppdateringarna och allt annat på min blogg! Allt är inte färdigt ännu, så vi får se vad som händer som de sista detaljer. Bl.a. kan jag ännu inte ladda upp bilder, men förhoppningsvis så kommer det lösa sig…!

Vi måste naturligtvis ha en nyinvigning på denna blogg, så jag ska tänka ut något skojigt!

TUSEN TACK, ALTER EGO!!

P.S. Jag har inte glömt tävlingen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Nyinvigning!

 1. Hejsan
  Nu är jag i gång igen…och bloggar.Fast nu är min blogg i min hemsida under nyheter.
  Hoppas tonåsmorsan har haft en trevlig semester och sommar. Jag har mest jobbat. Ska ta en semester med sonen till Kreta om 3 veckor..
  Hoppas du haft semester och vila ut. Så du orkar med vardagen i höst ;).
  Kollar in snart igen!
  Ha det gott
  Annette

 2. hejsan, jag tävlar igen, kanske har tur o kan gå på bio med ena dottern, o jag tror att du åt hamburgare för att du är sjukskriven o trött, det hade jag gjort, kram o ha det bra

 3. Eva: Ja, det blir ju lite annorlunda…! Hoppas du yrslar tillbaka, när du samlat dig…! 🙂

  Annette: Trevligt med bekanta. Jag ska allt kika in hos dig! Låter toppen med Kreta! Kram!

  Humlan: Svaret var ju rätt och du fick vara med i tävlingen, men tyvärr så blev det inte du som vann. Men du var i alla fall med i lottningen. Bättre lycka nästa gång!

  Törneblom: Ja, jag älskar förnyelser. Både på bloggen och i hemmet. Även det finaste blir lite trist i längden tycker jag och ja, Altger Ego är en riktig klippa, som förstår precis hur jag vill ha det! Vilket inte är så lätt, eftersom jag knappt själv vet det, förrän det är klart! 🙂

  Birsen: Ja, jag gillar också den murriga färgen. Känns som det passar jättebra inför hösten!

 4. och jag som tyckte att din blogg var så fin när den var så ljus o lixom transparent…Fint med flaggorna!
  + Lätt att söka gamla inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.