Tvillingar vid 70-års åldern…

Allt om Barn skriver om Omkari Panwar som fått tvillingar. Det ovanliga med Omkari är dock inte att hon fått tvillingar, utan det ovanliga är att hon är 70 år gammal. Jag har tidigare bloggat om att få Barn efter 45. Att få barn efter 70 år var förstås strået vassare. Att dessutom få tvillingar vid den åldern hör definitivt till ovanligheten. Det är klart att man har svårt att tänka sig att man skulle hinna ge sina barn särskilt mycket om man får barn vid den åldern.

Det jag tänker om just dessa föräldrar är att planen kanske inte är att de ska uppfostra dem? Kanske är det redan planerat att andra släktingar eller kanske till och med deras befintliga barn, som uppges vara i 30-års åldern. Jag har svårt att tro att man kan planera att uppfostra sina barn i typ 20 år om man själv är 70.

Lite lätt förskräckt, önskar jag dock de nyfödda tvillingarna all lycka de kommer att behöva för att möta världen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tvillingar vid 70-års åldern…

  1. steffie: OK, vilka bilder är det som du inte ser? Jag har nämligen inte lagt in några bilder. Är det den stora bilden högst upp på mig och barnen du inte ser? Eller menar du bilder i de gamla blogginläggen? De som jag skrev innan Alter Ego uppdaterade sidan?

  2. vet inte vad som var konstigt men i vilket fall som helst så är det inte konstigt längre:-)
    snyggt är det också
    / Steffie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.