Skolstart

Igår öppnade skolorna här i Uppsala. Jag måste erkänna att det känns helt underbart!! Visst är det skönt med sommar och semester, sol och värme. Men så här i slutet av Augusti så börjar jag ändå tröttna. Inte för att jag ser fram emot vinter och kyla, men jag har sett mycket fram emot höstens skolstart!!

Det gör jag i och för sig varje år. Det är så skönt att barnen får rutiner igen. Att de kliver upp på morgnarna, i stället för att gå och lägga sig då. Att de inte är hemma twentyfour-seven och stökar ner, utan att de faktiskt går iväg och gör något vettigt, samtidigt som som det blir mycket lugnare här hemma. Nu är jag i sluttampen av min sjukskrivning och tack och lov känns det just nu som om jag kommer att kunna vara på jobbet måndag morgon med nya friska tag igen. Ryggen känns bättre och bättre och jag har inte alls så mycket värk längre.

Så just nu sitter jag och skriver på lite nya krönikor och springer runt och småstädar under tiden. Vovven hoppar upp ibland och skäller lite emellanåt. Det är nästan så jag tror hon hör spöken, för hon reagerar ibland trots ingen ens har passerat vårt radhus… Innan hon fick sina valpar skällde hon aldrig, så det är nog hennes beskyddar instinkt, skulle jag tro.

Som vanligt har jag haft en livlig sommar i mitt hem. Många tonåringar, som det brukar, en och annan gäst lite då och då. Ett helt gäng vovvar.

Mycket kan jag anklaga mina barn för, men inte att de gör mitt liv tråkigt och innehållslöst i alla fall…! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Skolstart

  1. Jag förstår dig fullt ut! Här hemma känns det som att vi har drivit någon slags fritidsklubb hela sommaren… Nu är ju dina barn ”stora”, men hur gjorde du när alla tjejerna var mindre? Hade alla flera kompisar hemma hela tiden? Vi är glada att våra barn är sociala, men ibland kan det bli lite väl mycket… Tänkte också passa på att gratulera till din nya bloggdesign! Jag upptäckte din blogg så sent som i våras, så nu i sommar har jag även läst flera av dina äldre inlägg. Uppiggande läsning!

    Ewas senaste inlägg..Star Wars, Skolstart & Spartips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.