Höstkläder

Lindex Shop Online - Jacka

Bilder från Lindex Shop Online

Jag behöver en ny höstjacka. Jag är verkligen jättedålig på att köpa jackor till mig själv. Alla jag har är typ hundra år gamla, eller nåt…! Men jag gillar dem och det är det som är problemet! Jag tröttnar inte så snabbt på dem, vilket följaktligen gör att jag inte inser när det är dags att köpa en ny jacka!

Den här tyckte jag var snygg. Jag hittade den på Lindex och funderar på att köpa den. Jag är barnsligt förtjust i luvor.
Lindex Shop Online - Tröja

Den här tröjan är både snygg och billig. Den finns dessutom i en murrig höstig gråfärg som jag gillar…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Höstkläder

  1. Ã…h en jättefin jacka!!!
    Javisst ja dags att styra upp lite höstkläder… jag e också dålig på att köpa sånt speciellt ytterkläder och skor.. insåg att jag inte har några skor alls till hösten och vintern.. *suck* men nu vart jag lite sugen på att kolla runt.. ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.