Inte riktigt som jag tänkt mig…

Ni kanske minns att min familj utökades (klickbar länk) för ett tag sedan? Ni kanske också minns att jag inte var helt nöjd över den utökningen? Men ni kanske också minns att det fanns en positiv sak med det hela?! Det var att JAG inte skulle ha huvudansvaret. Ja, jag skulle faktiskt inte ha något ansvar alls.

Om jag säger så här: det blev inte riktigt så. Det blev faktiskt inte alls som jag tänkt mig.

Om jag säger att jag är ganska irriterad så har jag i alla fall inte överdrivit. Om jag säger att jag har en plan nu, så har jag det.

Och vad du än säger, så säg inte ”vad var det jag sa…”

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Inte riktigt som jag tänkt mig…

  1. hahahahah, ja du är inte ensam, o att jag alltid går på vad min ena dotter säger, än en gång har jag nu två stora skogskatter o en big big new foundlanshund hemma hos mig, på nåt sett har dessa djur börjat bo mer o mer hemma hos mej, men nu måste jag med ha en plan för det här, mitt hem börjar likna ett zoo, o tänk när mina andra barn skaffar djur…………..

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Sms konversation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Ja, men sedan kom valparna och lekte, så de fuckade […]