Nominera läsvärda bloggar

Jag blev så glad när jag såg att Soulsister nominerat min blogg.
Tack snälla! Nu är det min tur och här är reglerna:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated

Mina nominerade är (utan inbördes ordning)

black_ocean

Mindy

Evas svammel

Ramona

Tina

Love or Hate

Browny

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Nominera läsvärda bloggar

  1. Ohhhh, vad jag blir glad att jag faktiskt har blivit nominerad. Det var ju tack vare dig och din blogg jag började att blogga år 2005. Din blogg var den första bloggen jag började att läsa och följer.

    Ramonas senaste inlägg..Helt slut

  2. Pingback: Mina 7 BÄSTA bloggar! « *~LoveOrHate~*

  3. Dess Pleasure att förstå din blogg. Ovanstående artiklar är ganska ovanligt, och jag verkligen tyckte om att läsa din blogg och poäng som du uttryckte. Jag gillar verkligen att visas upp under en typisk grund, efter en hel del mer inom ämnet. Tack för att dela … fortsätta skriva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] 7 BÄSTA bloggar! Tänk vad lite kan glädja så mycket! Tonårsmorsan hade nominerat min blogg och jag blev så […]